מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו חלקי גוף, טורקיה בחלקים, ו חלקים בייגלה מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את החלקים המעושנים בקצרה, ולאחר מכן לטפוח יבש במקום במחבת 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים מחבת על אש נמוכה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד השומן מתחיל לעבד, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פלפלים אדומים יבשים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובש
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
מוסיפים עגבניות יחד עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים את חלקי החזיר הטריים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים מספיק מרק כדי בקושי לכסות את החזיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה חשופה. מבשלים עם כיסוי מעט פתוח, ערבוב מדי פעם, עד חלקי חזיר הם במכרז, 2 עד 3 שעות. כאשר בשר חזיר הוא רך, להגדיל את החום גבוה לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם עקביות עשירה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הסר מהחום ולאפשר חלקים להתקרר ברוטב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
7
להעביר את החלקים ללוח חיתוך ולבחור דרכם כדי להסיר כל עצם או חתיכות כי הם שומן מדי. קוצצים בשר וסחוס בערך ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. סוגו יכול להיות מוגש מיד או עבור הטעם הטוב ביותר, לאחסן עד חמישה ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)