חלקי חזיר Sugo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו חלקי גוף, טורקיה בחלקים, ו חלקים בייגלה מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את החלקים המעושנים בקצרה, ולאחר מכן לטפוח יבש במקום במחבת 3 ליטר.
מניחים מחבת על אש נמוכה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד השומן מתחיל לעבד, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים פלפלים אדומים יבשים, אם משתמשים.
מוסיפים עגבניות יחד עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים את חלקי החזיר הטריים.
מוסיפים מספיק מרק כדי בקושי לכסות את החזיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה חשופה. מבשלים עם כיסוי מעט פתוח, ערבוב מדי פעם, עד חלקי חזיר הם במכרז, 2 עד 3 שעות. כאשר בשר חזיר הוא רך, להגדיל את החום גבוה לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם עקביות עשירה, עבה.
הסר מהחום ולאפשר חלקים להתקרר ברוטב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
להעביר את החלקים ללוח חיתוך ולבחור דרכם כדי להסיר כל עצם או חתיכות כי הם שומן מדי. קוצצים בשר וסחוס בערך ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. סוגו יכול להיות מוגש מיד או עבור הטעם הטוב ביותר, לאחסן עד חמישה ימים במקרר.
מגישים סוגו חם עם פקורינו מגורר או פרמזן על פסטה עבה, חזקה כמו פן rigate, tagliatelle, או פפרדלה.