קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

חלקי חזיר Sugo

חלקי חזיר Sugo
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו חלקי גוף, טורקיה בחלקים, ו חלקים בייגלה מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את החלקים המעושנים בקצרה, ולאחר מכן לטפוח יבש במקום במחבת 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים מחבת על אש נמוכה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד השומן מתחיל לעבד, על 10 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פלפלים אדומים יבשים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובשפלפל צ ' ילי אדום מיובש
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4
מוסיפים עגבניות יחד עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים את חלקי החזיר הטריים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים מספיק מרק כדי בקושי לכסות את החזיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה חשופה. מבשלים עם כיסוי מעט פתוח, ערבוב מדי פעם, עד חלקי חזיר הם במכרז, 2 עד 3 שעות. כאשר בשר חזיר הוא רך, להגדיל את החום גבוה לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם עקביות עשירה, עבה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הסר מהחום ולאפשר חלקים להתקרר ברוטב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
להעביר את החלקים ללוח חיתוך ולבחור דרכם כדי להסיר כל עצם או חתיכות כי הם שומן מדי. קוצצים בשר וסחוס בערך ולהחזיר אותו לסיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. סוגו יכול להיות מוגש מיד או עבור הטעם הטוב ביותר, לאחסן עד חמישה ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים סוגו חם עם פקורינו מגורר או פרמזן על פסטה עבה, חזקה כמו פן rigate, tagliatelle, או פפרדלה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי