חם ארטישוק-מטבל תרד
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ולהכין קערה של מי קרח. מערבבים את התרד והבזיליקום לתוך המים הרותחים ומבשלים עד ירוק בהיר, כ -30 שניות.
הסר עם כפית מחוררת ומיד לצלול במי הקרח.
לנקז ולסחוט יבש, אז בערך לקצוץ.
מחית את השעועית, גבינת שמנת, שום מרק עוף במעבד מזון עד חלקה, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מעבירים לקערה בינונית ומקפלים בתרד ובזיליקום, ארטישוק, פרמזן ו 1/2 כוס מוצרלה.
מוסיף את קאיין, רוטב ווסטרשייר, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
ערפל תבשיל 1 ליטר עמוק עם ספריי בישול.
מורחים את תערובת לטבול בצלחת העליון עם 1/4 הנותרים מוצרלה כוס.
אופים עד זהב תוסס, 20 עד 25 דקות.
מגישים חם עם צ ' יפס אפוי.
צילום: קרל ג ' ונגל / סטודיו D