חמאה ומרק קציר תפוחים
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מרק תפוחים קציר Butternut, דלעת סקווש ומרק תפוחים, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים כרישה ובצל, ומבשלים עד הבצל מתרכך והופך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, סקווש, גזר, תפוח, ומניות עוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הירקות רכים, כ 20 דקות.
בזהירות לרחרח את המרק בקבוצות בבלנדר, או להשתמש בבלנדר מקל כדי לרתוח את המרק נכון בסיר. לאחר המרק כבר מחית, להחזיר אותו לסיר ומערבבים יין ושמנת. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל; מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם עירית קצוצה.