חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בטרסקוץ', מרשמלו פלאף ואגוזי מקדמיה או סנדה בוטנים ספרדית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 3427 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -187 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פולי וניל, וניל, סירופ תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . זהו מתכון יקר לחובבי האוכל האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה, מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים , מרשמלו פלאף וסנדאי חמאה של ג'ינה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו. מגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
שמים את הזרעים, חצאי התרמילים, שמנת החלב ו-1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני עם תחתית כבדה. מביאים רק לנקודת הרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את 3/4 כוס הסוכר החום הנותרים, החלמונים ותמצית הווניל ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מטפטפים לתוכם את תערובת השמנת החמה כך שיתחממו בהדרגה. מחזירים הכל לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב בכף עץ. הקפידו לגרד כל הזמן את הכף על תחתית התבנית כדי שהקרם לא ייחרך. הרפרפת עשויה כשהיא הסמיכה מעט ויכולה לצפות את החלק האחורי של הכף בצורה אחידה. לא לתת לזה להגיע לרתיחה. מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקה. לוחצים על כל הנוזלים בפולי הווניל ומקננים את המיכל המחזיק את הרפרפת בקערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מעבירים את הקצפת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
6
שמים את הגלידה המוגמרת בכלי אחסון ומקפיאים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1
בסיר קטן מצויד במדחום ממתקים, מביאים את המים, סירופ התירס, 3/4 כוס הסוכר ופולי הוניל ל-246 מעלות F. בינתיים, בקערת ערבוב נקייה לחלוטין ויבשה של מערבל חשמלי מצויד במטרפה. המצורף, מקציפים את החלבונים, המלח ושמנת הטרטר עד לקבלת קרם וקצף, כ-2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים את כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהחלבונים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ-2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מטפטפים בזהירות את הסירופ החם. מעבירים את המיקסר לרמה גבוהה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה, אוורירית ופשוט חמימה, כ-7 דקות. מנמיכים את המיקסר לנמוך וטורפים פנימה את זרעי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מביאים לרתיחה סוכר, חמאה ופולי וניל בסיר בינוני על אש גבוהה, תוך טריפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסקוטש, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה את המלח והשמנת החמה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מביאים לרתיחה שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח וחצי מהשוקולד בסיר כבד של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש מתונה, תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס. מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חמאה, וניל ושארית השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מגישים חם.
1
הכניסו כמה כדורי גלידה לכל אחת מ-4 מנות סנדי. למעלה עם פרך ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2
מקשטים באגוזים ולפתן דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
Compote
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
בסיר מערבבים סוכר, דובדבנים ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהדובדבנים מתחילים להתפרק, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוציאים את הדובדבנים בעזרת כף מחוררת; לְהַזמִין. מבשלים את נוזלי הבישול עד לצמצום וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מסירים מהאש, מוסיפים את הקירש ומדליקים בגפרור מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. מחזירים את הדובדבנים למחבת ומחממים קצרות.
סאנדאי עובד ממש טוב עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
אפריטיף מדהים לאחר ארוחת הערב. ארומה שוקולדית עשירה עם טעם דובדבן מכוסה שוקולד. נהדר גם על גבי גלידת וניל.