קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים

חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בטרסקוץ', מרשמלו פלאף ואגוזי מקדמיה או סנדה בוטנים ספרדית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 3427 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -187 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פולי וניל, וניל, סירופ תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . זהו מתכון יקר לחובבי האוכל האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה, מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים , מרשמלו פלאף וסנדאי חמאה של ג'ינה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו. מגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
שמים את הזרעים, חצאי התרמילים, שמנת החלב ו-1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני עם תחתית כבדה. מביאים רק לנקודת הרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את 3/4 כוס הסוכר החום הנותרים, החלמונים ותמצית הווניל ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מטפטפים לתוכם את תערובת השמנת החמה כך שיתחממו בהדרגה. מחזירים הכל לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב בכף עץ. הקפידו לגרד כל הזמן את הכף על תחתית התבנית כדי שהקרם לא ייחרך. הרפרפת עשויה כשהיא הסמיכה מעט ויכולה לצפות את החלק האחורי של הכף בצורה אחידה. לא לתת לזה להגיע לרתיחה. מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקה. לוחצים על כל הנוזלים בפולי הווניל ומקננים את המיכל המחזיק את הרפרפת בקערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מניחים להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מעבירים את הקצפת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
שמים את הגלידה המוגמרת בכלי אחסון ומקפיאים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1
בסיר קטן מצויד במדחום ממתקים, מביאים את המים, סירופ התירס, 3/4 כוס הסוכר ופולי הוניל ל-246 מעלות F. בינתיים, בקערת ערבוב נקייה לחלוטין ויבשה של מערבל חשמלי מצויד במטרפה. המצורף, מקציפים את החלבונים, המלח ושמנת הטרטר עד לקבלת קרם וקצף, כ-2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים את כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהחלבונים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ-2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מטפטפים בזהירות את הסירופ החם. מעבירים את המיקסר לרמה גבוהה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה, אוורירית ופשוט חמימה, כ-7 דקות. מנמיכים את המיקסר לנמוך וטורפים פנימה את זרעי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מביאים לרתיחה סוכר, חמאה ופולי וניל בסיר בינוני על אש גבוהה, תוך טריפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את הסקוטש, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה את המלח והשמנת החמה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מביאים לרתיחה שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח וחצי מהשוקולד בסיר כבד של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש מתונה, תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס. מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים חמאה, וניל ושארית השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מגישים חם.
1
הכניסו כמה כדורי גלידה לכל אחת מ-4 מנות סנדי. למעלה עם פרך ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2
מקשטים באגוזים ולפתן דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
בסיר מערבבים סוכר, דובדבנים ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהדובדבנים מתחילים להתפרק, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוציאים את הדובדבנים בעזרת כף מחוררת; לְהַזמִין. מבשלים את נוזלי הבישול עד לצמצום וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מסירים מהאש, מוסיפים את הקירש ומדליקים בגפרור מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. מחזירים את הדובדבנים למחבת ומחממים קצרות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דקהטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דק220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולק220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולק276חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דובדבנים, מגולעניםדובדבנים, מגולענים1711 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל4261 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר73חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש22חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת4larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים7largesחלמוניםחלמונים1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת1591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3571 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקירשהקירשה4שרימפס וורידיםאגוזי מקדמיה קלויים קלותאגוזי מקדמיה קלויים קלות3661 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס4שרימפס וורידיםבוטנים ספרדייםבוטנים ספרדיים0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסוויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)וויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אוראו ממולאים כפוליםסוכריות פרוסות neccoסוכריות פרוסות necco1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול1חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקיםשעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקים1זרעים של שעועית וניל, מעלזרעים של שעועית וניל, מעל1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)גלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: יציאה

סאנדאי עובד ממש טוב עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
אפריטיף מדהים לאחר ארוחת הערב. ארומה שוקולדית עשירה עם טעם דובדבן מכוסה שוקולד. נהדר גם על גבי גלידת וניל.