קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים

חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בטרסקוץ', מרשמלו פלאף ואגוזי מקדמיה או סנדה בוטנים ספרדית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 3427 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -187 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פולי וניל, וניל, סירופ תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . זהו מתכון יקר לחובבי האוכל האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה, מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים , מרשמלו פלאף וסנדאי חמאה של ג'ינה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו. מגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
שמים את הזרעים, חצאי התרמילים, שמנת החלב ו-1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני עם תחתית כבדה. מביאים רק לנקודת הרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את 3/4 כוס הסוכר החום הנותרים, החלמונים ותמצית הווניל ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מטפטפים לתוכם את תערובת השמנת החמה כך שיתחממו בהדרגה. מחזירים הכל לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב בכף עץ. הקפידו לגרד כל הזמן את הכף על תחתית התבנית כדי שהקרם לא ייחרך. הרפרפת עשויה כשהיא הסמיכה מעט ויכולה לצפות את החלק האחורי של הכף בצורה אחידה. לא לתת לזה להגיע לרתיחה. מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקה. לוחצים על כל הנוזלים בפולי הווניל ומקננים את המיכל המחזיק את הרפרפת בקערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מעבירים את הקצפת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
שמים את הגלידה המוגמרת בכלי אחסון ומקפיאים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1
בסיר קטן מצויד במדחום ממתקים, מביאים את המים, סירופ התירס, 3/4 כוס הסוכר ופולי הוניל ל-246 מעלות F. בינתיים, בקערת ערבוב נקייה לחלוטין ויבשה של מערבל חשמלי מצויד במטרפה. המצורף, מקציפים את החלבונים, המלח ושמנת הטרטר עד לקבלת קרם וקצף, כ-2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים את כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהחלבונים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ-2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מטפטפים בזהירות את הסירופ החם. מעבירים את המיקסר לרמה גבוהה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה, אוורירית ופשוט חמימה, כ-7 דקות. מנמיכים את המיקסר לנמוך וטורפים פנימה את זרעי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מביאים לרתיחה סוכר, חמאה ופולי וניל בסיר בינוני על אש גבוהה, תוך טריפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסקוטש, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה את המלח והשמנת החמה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מביאים לרתיחה שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח וחצי מהשוקולד בסיר כבד של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש מתונה, תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס. מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נייר אורזנייר אורז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים חמאה, וניל ושארית השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מגישים חם.
1
הכניסו כמה כדורי גלידה לכל אחת מ-4 מנות סנדי. למעלה עם פרך ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2
מקשטים באגוזים ולפתן דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
בסיר מערבבים סוכר, דובדבנים ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהדובדבנים מתחילים להתפרק, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוציאים את הדובדבנים בעזרת כף מחוררת; לְהַזמִין. מבשלים את נוזלי הבישול עד לצמצום וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מסירים מהאש, מוסיפים את הקירש ומדליקים בגפרור מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. מחזירים את הדובדבנים למחבת ומחממים קצרות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דקהטוב ביותר שוקולד מריר מתוק, קצוץ דק220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולק220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולקאור ארוז בקלילות סוכר חום, מחולק276דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דובדבנים, מגולעניםדובדבנים, מגולענים1711 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל4261 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר73דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש22דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת4largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי7largesחלמוניםחלמונים1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, מחוממתשמנת כבדה, מחוממת1591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3571 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קירשהקירשה4שרימפס וורידיםאגוזי מקדמיה קלויים קלותאגוזי מקדמיה קלויים קלות3661 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4שרימפס וורידיםבוטנים ספרדייםבוטנים ספרדיים0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'וויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)וויסקי איכותי (תלוי בטעם שלך)150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אוראו ממולאים כפוליםבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול1חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקיםשעועית וניל, זרעים מגורדים ומאופקים1זרעים של שעועית וניל, מעלזרעים של שעועית וניל, מעל1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)גלידת וניל (מומלץ: Wayne Harley Brachman ' s Vanilla Cream)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #463 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: יציאה

סאנדאי עובד ממש טוב עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
אפריטיף מדהים לאחר ארוחת הערב. ארומה שוקולדית עשירה עם טעם דובדבן מכוסה שוקולד. נהדר גם על גבי גלידת וניל.