קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

חמאה קרמיקל פנה קוטה

חמאה קרמיקל פנה קוטה
חמאה Creamsicle Panna קוטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 526 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, גרגירי פלפל, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.

הוראות

1
לקלף את ההתלהבות מ 1 של התפוזים ברצועות 1 אינץ ' רחב. בסיר קטן, לשלב את רצועות גרידה כתום עם סוכר, מים, עלי מפרץ ו peppercorns ומבשלים מעל חום מתון עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים את התערובת לתוך קערה חסינת חום ולתת תלול במשך 2 שעות. מסננים את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים 3/4 כפית של הג 'לטין מעל 1/4 כוס מיץ תפוזים ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות. לגרד את הג ' לטין הכתום לתוך הסיר הקטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב, עד מותך. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את הג ' לטין הכתום לתוך כוסות יין או פרפה ומקררים עד שנקבע לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
5
בסיר הקטן, לשלב את הקרם עם 1/4 כוס סירופ סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מפזרים את הנותרים 1 1/2 כפיות של ג 'לטין על השמנת ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
7
חום, ערבוב, רק עד נמס, ואז לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה כוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
מוסיפים את חלב החמאה ו 1/4 כוס הסירופ ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. יוצקים בעדינות את תערובת החמאה על ג ' לטין כתום בכל כוס ומקררים עד מאוד מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
עובד על קערה, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, הסרת כל המעשר הלבן המר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. מערבבים בכל סירופ סוכר כתום הנותרים ומקררים עד קוטה פאנה הוא מקורר. כפית את החלקים הכתומים לתוך המשקפיים ממש לפני ההגשה.הפוך קדימה: קומפוט פאנה וכתום יכול להיות בקירור בנפרד עד 2 ימים.הערות: מנה אחת: 242 קלוריות, 4.9 גרם שומן כולל, 3.0 גרם שומן רווי, 44 גרם פחמימות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
סם גסם ג
CompoteCompote
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין