חמאה קרמיקל פנה קוטה
חמאה Creamsicle Panna קוטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 526 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, גרגירי פלפל, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.
הוראות
לקלף את ההתלהבות מ 1 של התפוזים ברצועות 1 אינץ ' רחב. בסיר קטן, לשלב את רצועות גרידה כתום עם סוכר, מים, עלי מפרץ ו peppercorns ומבשלים מעל חום מתון עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים את התערובת לתוך קערה חסינת חום ולתת תלול במשך 2 שעות. מסננים את הסירופ.
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים 3/4 כפית של הג 'לטין מעל 1/4 כוס מיץ תפוזים ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות. לגרד את הג ' לטין הכתום לתוך הסיר הקטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב, עד מותך. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים.
יוצקים את הג ' לטין הכתום לתוך כוסות יין או פרפה ומקררים עד שנקבע לחלוטין, לפחות 1 שעה.
בסיר הקטן, לשלב את הקרם עם 1/4 כוס סירופ סוכר.
מפזרים את הנותרים 1 1/2 כפיות של ג 'לטין על השמנת ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות.
חום, ערבוב, רק עד נמס, ואז לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה כוס.
מוסיפים את חלב החמאה ו 1/4 כוס הסירופ ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. יוצקים בעדינות את תערובת החמאה על ג ' לטין כתום בכל כוס ומקררים עד מאוד מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.
עובד על קערה, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, הסרת כל המעשר הלבן המר.
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. מערבבים בכל סירופ סוכר כתום הנותרים ומקררים עד קוטה פאנה הוא מקורר. כפית את החלקים הכתומים לתוך המשקפיים ממש לפני ההגשה.הפוך קדימה: קומפוט פאנה וכתום יכול להיות בקירור בנפרד עד 2 ימים.הערות: מנה אחת: 242 קלוריות, 4.9 גרם שומן כולל, 3.0 גרם שומן רווי, 44 גרם פחמימות.