קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

חמאה קרמיקל פנה קוטה

חמאה קרמיקל פנה קוטה
חמאה Creamsicle Panna קוטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 526 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, גרגירי פלפל, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.

הוראות

1
לקלף את ההתלהבות מ 1 של התפוזים ברצועות 1 אינץ ' רחב. בסיר קטן, לשלב את רצועות גרידה כתום עם סוכר, מים, עלי מפרץ ו peppercorns ומבשלים מעל חום מתון עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עבור חריף נוסףעבור חריף נוסף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
2
יוצקים את התערובת לתוך קערה חסינת חום ולתת תלול במשך 2 שעות. מסננים את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים 3/4 כפית של הג 'לטין מעל 1/4 כוס מיץ תפוזים ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות. לגרד את הג ' לטין הכתום לתוך הסיר הקטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב, עד מותך. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
תפוחי אדמה זהב יוקון, משופשפים, קליפה נשארה עלתפוחי אדמה זהב יוקון, משופשפים, קליפה נשארה על
1/ כוס מים1/ כוס מים
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
יוצקים את הג ' לטין הכתום לתוך כוסות יין או פרפה ומקררים עד שנקבע לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
5
בסיר הקטן, לשלב את הקרם עם 1/4 כוס סירופ סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
6
מפזרים את הנותרים 1 1/2 כפיות של ג 'לטין על השמנת ולתת לעמוד עד ג' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/ כוס מים1/ כוס מים
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
7
חום, ערבוב, רק עד נמס, ואז לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה כוס.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
8
מוסיפים את חלב החמאה ו 1/4 כוס הסירופ ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. יוצקים בעדינות את תערובת החמאה על ג ' לטין כתום בכל כוס ומקררים עד מאוד מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם כתוםג ' לטין בטעם כתום
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
9
עובד על קערה, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, הסרת כל המעשר הלבן המר.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
10
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה. מערבבים בכל סירופ סוכר כתום הנותרים ומקררים עד קוטה פאנה הוא מקורר. כפית את החלקים הכתומים לתוך המשקפיים ממש לפני ההגשה.הפוך קדימה: קומפוט פאנה וכתום יכול להיות בקירור בנפרד עד 2 ימים.הערות: מנה אחת: 242 קלוריות, 4.9 גרם שומן כולל, 3.0 גרם שומן רווי, 44 גרם פחמימות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
סם גסם ג
CompoteCompote
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין