קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

חמאה-קרפים סוכר

חמאה-קרפים סוכר
מתכון חמאה-קרפים סוכר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פנקייק (קרפים) עם סוכר קינמון, קרפ שזיף סוכר עם ריקוטן ודבש, ו קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור 1 כף חמאה מומסת עבור מחבת צחצוח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מערבבים חלב, קמח, ביצים, 2 כפות סוכר, 2 כפות חמאה, ו 1/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה, ואז צונן, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם כמה חמאה שמורה וחום על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
יוצקים ב 1/4 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון, ומבשלים קרפ, מפנה פעם אחת, עד רק להגדיר וזהב, על 1 דקה בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
העברה לצלחת. הפוך 7 קרפים יותר, לערום אותם.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
6
מברשת כל קרפ עם 1 כפית חמאה ומפזרים 1 כפית סוכר, ואז לקפל פעמיים כדי ליצור משולש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
7
חום 2 כפיות כל חמאה וסוכר עם קמצוץ של מלח במחבת עד סוכר מומס, ואז לבשל 4 קרפים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב. חזור עם חמאה, סוכר, קרפים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
קרפיםקרפים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.