קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

חמאת אפרסמון מתובלת

חמאת אפרסמון מתובלת
חמאת אפרסמון מתובלת עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סירופ אגבה, אפרסמונים פויו, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: תה אפרסמון כורכום מתובל, עוגת תה אפרסמון מתובלת, ו עוגת אפרסמון מתובלת עם תאריכים וזיגוג לימון.

הוראות

1
מניחים אפרסמונים לתוך סיר איטי; הסכום צריך למלא סיר 3 ליטר כמעט עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
טפטוף מיץ לימון על האפרסמונים, לכסות את התנור, ומבשלים על גבוה במשך כ 2 שעות. מועך את האפרסמונים בבישול עם מרסק תפוחי אדמה. מערבבים את הקינמון, ציפורן, סירופ אגבה, להגדיר את התנור נמוך, וקוק חשפו 8 שעות או לילה. מערבבים מספר פעמים במידת האפשר, כדי למנוע שריפה במהלך תקופת הבישול הארוכה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסמוןאפרסמון
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
בבוקר, להעביר את תערובת האפרסמון לבלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את חמאת האפרסמון זז לפני להשאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה. אם יש לך בלנדר טבילה, אתה יכול לרתוח את חמאת האפרסמון נכון בתנור אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את חמאת האפרסמון לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות. אפשר לצנצנות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר את הצנצנות; חמאת אפרסמון תשמור במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך