חמאת בוטנים גרנולה חטיף עוגה
מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . 110 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, גרנולה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת חטיף חמאת בוטנים שוקולד, ריס ™ חמאת בוטנים גביע חטיף עוגה, ו חיטה מלאה חמאת בוטנים בננה חטיף עוגה.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
לציפוי: עם מזלג, לשלב קמח, סוכר, חמאה, חמאת בוטנים, ומלח.
הוסף גרנולה ולעבוד לתוך תערובת עם קצות אצבעות.
עבור העוגה: מעיל 13 - על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס אפייה.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, חמאת בוטנים, וסוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה קטנה. הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
להוסיף תערובת וניל ומכה על מהירות בינונית רק כדי לשלב, על 15 שניות.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים ציפוי ולחץ בעדינות לתוך הבלילה.
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 45 דקות. עוגה מגניבה במחבת להגדיר על מתלה במשך 15 דקות ומגישים.