קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש

חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש
אם יש לך כל המטרה קמח, שמנת מתוקה, חלב, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 9 אינץ 'מרובע או 10 אינץ' -diametertart פאן עם תחתית נשלפת עם תרסיס nonstick. תערובת קמח, סוכר, andsalt במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים חמאה עד שפירורים גסים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
מוסיפים eggyolk ו 2 כפיות מי קרח. תערובת גושים untilmoist טופס, הוספת עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך ריבוע או דיסק (תלויצורה של מחבת). לעטוף ולהירגע 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תמשיך לעבוד. לרכך מעט בחדר temperatureלפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מרדדים בצק כדי 11-12 אינץ ' מרובע או עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים בצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang. Foldoverhang ב, יצירת צדדים בעובי כפול.להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
אופים קרום untilpale זהב, בודק כל 5 דקות ותחתון מלטף אם מבעבע ו pressingsides עם גב של מזלג אם מחליק, about28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מקציפים ביצה לבנה בקערה קטנה עדשמנה.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מברישים קצת לבן על קרום חם מעיל בפנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
אופים 1 דקה יותר. מגניב מאחור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
להמס חמאה mediumsaucepan כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
להקציף סוכר ומלח טבועים, ואז שמנת וכסף. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מתערבל panoccasionally. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף ב 1 cuppeanuts.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
אופים טארט עד המילוי מבעבעבמהירות, כ -15 דקות. מגניב על מתלה untilfirm, על 2 שעות; להקפיא 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
לנצח אבקת סוכר פינאטבאטר בקערה בינונית עד מעורבב.בהדרגה להכות ב 2 כפות חלב, ואז יותר על ידי כפית שלמלא עד דק; להפיץ באופן שווה על מילוי בוטנים.לקרר טארט בעת הכנת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן; לשפוך על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מורחים זיגוג על טארט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
מפזרים בוטנים קצוצים סביב קצה.צ ' יל טארט עד זיגוג קובע, לפחות 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
בואו לעמוד בחדר temperature1 שעה לפני ההגשה.
6
באמצעות קצה סכין קטן, משחרר בעדינות מן המחבת. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים טארט מרובע לשניים ולחתוך כל חצי לרוחב לתוך 7 או 8 פרוסות orcut טארט עגול לתוך טריזים.