חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש
אם יש לך כל המטרה קמח, שמנת מתוקה, חלב, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס 9 אינץ 'מרובע או 10 אינץ' -diametertart פאן עם תחתית נשלפת עם תרסיס nonstick. תערובת קמח, סוכר, andsalt במעבד 5 שניות.
מוסיפים חמאה עד שפירורים גסים נוצרים.
מוסיפים eggyolk ו 2 כפיות מי קרח. תערובת גושים untilmoist טופס, הוספת עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך ריבוע או דיסק (תלויצורה של מחבת). לעטוף ולהירגע 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תמשיך לעבוד. לרכך מעט בחדר temperatureלפני מתגלגל החוצה.
מרדדים בצק כדי 11-12 אינץ ' מרובע או עגול.
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang. Foldoverhang ב, יצירת צדדים בעובי כפול.להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.מחממים תנור ל 350 ° F.
אופים קרום untilpale זהב, בודק כל 5 דקות ותחתון מלטף אם מבעבע ו pressingsides עם גב של מזלג אם מחליק, about28 דקות.
מקציפים ביצה לבנה בקערה קטנה עדשמנה.
מברישים קצת לבן על קרום חם מעיל בפנים.
אופים 1 דקה יותר. מגניב מאחור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
להמס חמאה mediumsaucepan כבד על חום בינוני.
להקציף סוכר ומלח טבועים, ואז שמנת וכסף. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מתערבל panoccasionally. להרתיח 1 דקה.
אופים טארט עד המילוי מבעבעבמהירות, כ -15 דקות. מגניב על מתלה untilfirm, על 2 שעות; להקפיא 15 דקות.
לנצח אבקת סוכר פינאטבאטר בקערה בינונית עד מעורבב.בהדרגה להכות ב 2 כפות חלב, ואז יותר על ידי כפית שלמלא עד דק; להפיץ באופן שווה על מילוי בוטנים.לקרר טארט בעת הכנת זיגוג.
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן; לשפוך על שוקולד.
מפזרים בוטנים קצוצים סביב קצה.צ ' יל טארט עד זיגוג קובע, לפחות 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
בואו לעמוד בחדר temperature1 שעה לפני ההגשה.
באמצעות קצה סכין קטן, משחרר בעדינות מן המחבת. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
חותכים טארט מרובע לשניים ולחתוך כל חצי לרוחב לתוך 7 או 8 פרוסות orcut טארט עגול לתוך טריזים.