קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש

חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש
אם יש לך כל המטרה קמח, שמנת מתוקה, חלב, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס 9 אינץ 'מרובע או 10 אינץ' -diametertart פאן עם תחתית נשלפת עם תרסיס nonstick. תערובת קמח, סוכר, andsalt במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חמאה עד שפירורים גסים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים eggyolk ו 2 כפיות מי קרח. תערובת גושים untilmoist טופס, הוספת עוד מי קרח על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק intoball; לשטח לתוך ריבוע או דיסק (תלויצורה של מחבת). לעטוף ולהירגע 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תמשיך לעבוד. לרכך מעט בחדר temperatureלפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מרדדים בצק כדי 11-12 אינץ ' מרובע או עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים בצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' של overhang. Foldoverhang ב, יצירת צדדים בעובי כפול.להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים קרום untilpale זהב, בודק כל 5 דקות ותחתון מלטף אם מבעבע ו pressingsides עם גב של מזלג אם מחליק, about28 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מקציפים ביצה לבנה בקערה קטנה עדשמנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מברישים קצת לבן על קרום חם מעיל בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים 1 דקה יותר. מגניב מאחור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
להמס חמאה mediumsaucepan כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2
להקציף סוכר ומלח טבועים, ואז שמנת וכסף. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מתערבל panoccasionally. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף ב 1 cuppeanuts.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים טארט עד המילוי מבעבעבמהירות, כ -15 דקות. מגניב על מתלה untilfirm, על 2 שעות; להקפיא 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
לנצח אבקת סוכר פינאטבאטר בקערה בינונית עד מעורבב.בהדרגה להכות ב 2 כפות חלב, ואז יותר על ידי כפית שלמלא עד דק; להפיץ באופן שווה על מילוי בוטנים.לקרר טארט בעת הכנת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן; לשפוך על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מורחים זיגוג על טארט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
מפזרים בוטנים קצוצים סביב קצה.צ ' יל טארט עד זיגוג קובע, לפחות 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
בואו לעמוד בחדר temperature1 שעה לפני ההגשה.
6
באמצעות קצה סכין קטן, משחרר בעדינות מן המחבת. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים טארט מרובע לשניים ולחתוך כל חצי לרוחב לתוך 7 או 8 פרוסות orcut טארט עגול לתוך טריזים.