חמאת בוטנים ופאדג'שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך סוכר, שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, שוקולד חמאת בוטנים פאדג', ו שוקולד חמאת בוטנים פאדג'.
הוראות
גריז 13x9 אינץ pan.In מחבת רוטב גדולה מעל חום בינוני גבוה, משלבים סוכר, חמאה וחלב ומבשלים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. המשך ערבוב ומרתיחים במשך כ 5-10 דקות על חום בינוני או עד מדחום ממתקים מגיע 234 מעלות F.
הסר מהחום ולהוסיף קרם וניל ומרשמלו.בעבודה מהירה, יוצקים 1/2 את התערובת למחבת רוטב אחר ומוסיפים חמאת בוטנים למחבת אחת, ושוקולד צ ' יפס לשני.
מערבבים כל אחד עד מעורבב היטב.
יוצקים שוקולד פאדג ' למחבת מוכנה, ואז למעלה עם חמאת בוטנים וממרח על שוקולד.מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר ואז לחתוך לריבועים.אחסן במיכל הדוק אוויר במקרר.