קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים וריבה

חמאת בוטנים וריבה
חמאת בוטנים וריבה ברים נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, ריבת דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, עוגיות חמאת בוטנים עם ביצי חמאת בוטנים, ו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור בעמדה האמצעית. מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה קלה 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את החמאה וחמאת הבוטנים, ואז מערבבים עם הידיים עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים. שמור כוס 1 ולהניח בצד. לחץ בחוזקה על התערובת הנותרת לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים עד הזהב, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
תן את הקרום להתקרר מעט בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
כדי להפוך את המילוי: באמצעות אותה קערה גדולה, מערבבים יחד את חמאת בוטנים, חמאה, סוכר ממתקים, וניל, ומלח עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מורחים על הקרום האפוי. זרוק כפות ריבה על מילוי חמאת בוטנים ולאחר מכן להשתמש בסכין חמאה לסובב את שני יחד. פזר את הפירורים השמורים מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
8
אופים עד הפירורים הם חום זהוב עמוק ואת המילוי הוא כמעט להגדיר, על 25 דקות. הגדר את המחבת על מתלה תיל להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חתוך לסורגים בעודם חמים. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.