קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות9
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים חמאה לחמניות מתוקות

חמאת בוטנים חמאה לחמניות מתוקות
מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-227 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם מים, קמח לחם, חמאת בוטנים פריכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חמאת בוטנים לחמניות מתוקות עם זיגוג שוקולד, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המים, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד שלך.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
2
תן לו לעמוד עד אותו במשך 10 דקות.
3
מוסיפים את קמח הלחם ואת הסולת ולשים עם הוו הבצק עד שהתערובת מתחילה להיות אלסטית. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סולתסולת
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מוסיפים את המלח ו 6 כפות של החמאה, לחתוך לחתיכות קטנות. ללוש עם הוו הבצק עד החמאה משולבת לחלוטין ואת התערובת הופכת חלקה ואלסטית. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
קמח את משטח העבודה שלך ולרסס מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
להפוך את הבצק על פני השטח המשוריין שלך ללוש אותו בקצרה. לעצב אותו לתוך מלבן, ואז לגלגל אותו מלבן על 12x16 אינץ'. למקם אותו עם אחד הצדדים הארוכים מולך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מורחים את חמאת הבוטנים על הבצק בעדינות מכסה את כל פני השטח למעט על אינץ ' על הקצה הרחוק ממך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
מורחיםמורחים
בצקבצק
8
מפזרים את הסוכר החום על גבי חמאת הבוטנים. זה לא צריך להיות לגמרי אפילו, אבל מנסה לא להיות גושים ענקיים של זה. אם אתה רוצה, מפזרים קמצוץ או שניים של מלח גס על גבי, כמו גם.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
סוכר חוםסוכר חום
מלח גסמלח גס
9
החל בצד הקרוב אליך, להיות מגלגל את הבצק, סגנון ג ' לירול. אל תגלגל את זה חזק-אתה רוצה שזה יהיה קצת רופף. כאשר אתה מגיע לקצה המרוחק, צובט את הבצק כדי לאטום את התפר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
10
חותכים את הבצק ל 3 חתיכות אפילו, ולאחר מכן לחתוך כל אחד מאלה ל 3 חתיכות עבור סך של
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
11
סדר את הלחמניות, לחתוך את הצד למטה, במחבת ב 3 שורות. לשטח את הלחמניות קצת כך שהם כולם באותו גובה והם רק בקושי לגעת אחד בשני במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מחלקים את 2 כפות הנותרים של חמאה לחתיכות ומניחים קצת על גבי כל גליל. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לעלות עד לכפול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
13
מחממים את התנור ל 325 מעלות. כאשר הבצק עלה, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד הלחמניות משחימות יפה, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
14
הסיר את הלחמניות מהמחבת ולתת להם להתקרר אם אתה לא משרת אותם מיד. לקבלת העליון רך, לכסות את הלחמניות עם מגבת מטבח נקייה כפי שהם מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מחבתמחבת
15
אם אתה רוצה אתה יכול העליון אלה עם קמצוץ אבקת סוכר או לטפטף אותם עם טפטוף של זיגוג האהוב עליך. אישית, אני אוהב אותם רגילים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג