חמאת בוטנים חמאה לחמניות מתוקות
מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-227 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם מים, קמח לחם, חמאת בוטנים פריכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חמאת בוטנים לחמניות מתוקות עם זיגוג שוקולד, עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד שלך.
תן לו לעמוד עד אותו במשך 10 דקות.
מוסיפים את קמח הלחם ואת הסולת ולשים עם הוו הבצק עד שהתערובת מתחילה להיות אלסטית. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד 20 דקות.
מוסיפים את המלח ו 6 כפות של החמאה, לחתוך לחתיכות קטנות. ללוש עם הוו הבצק עד החמאה משולבת לחלוטין ואת התערובת הופכת חלקה ואלסטית. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
קמח את משטח העבודה שלך ולרסס מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם תרסיס אפייה.
להפוך את הבצק על פני השטח המשוריין שלך ללוש אותו בקצרה. לעצב אותו לתוך מלבן, ואז לגלגל אותו מלבן על 12x16 אינץ'. למקם אותו עם אחד הצדדים הארוכים מולך.
מורחים את חמאת הבוטנים על הבצק בעדינות מכסה את כל פני השטח למעט על אינץ ' על הקצה הרחוק ממך.
מפזרים את הסוכר החום על גבי חמאת הבוטנים. זה לא צריך להיות לגמרי אפילו, אבל מנסה לא להיות גושים ענקיים של זה. אם אתה רוצה, מפזרים קמצוץ או שניים של מלח גס על גבי, כמו גם.
החל בצד הקרוב אליך, להיות מגלגל את הבצק, סגנון ג ' לירול. אל תגלגל את זה חזק-אתה רוצה שזה יהיה קצת רופף. כאשר אתה מגיע לקצה המרוחק, צובט את הבצק כדי לאטום את התפר.
חותכים את הבצק ל 3 חתיכות אפילו, ולאחר מכן לחתוך כל אחד מאלה ל 3 חתיכות עבור סך של
סדר את הלחמניות, לחתוך את הצד למטה, במחבת ב 3 שורות. לשטח את הלחמניות קצת כך שהם כולם באותו גובה והם רק בקושי לגעת אחד בשני במחבת.
מחלקים את 2 כפות הנותרים של חמאה לחתיכות ומניחים קצת על גבי כל גליל. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לעלות עד לכפול, כ -30 דקות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות. כאשר הבצק עלה, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד הלחמניות משחימות יפה, כ -35 דקות.
הסיר את הלחמניות מהמחבת ולתת להם להתקרר אם אתה לא משרת אותם מיד. לקבלת העליון רך, לכסות את הלחמניות עם מגבת מטבח נקייה כפי שהם מגניב.
אם אתה רוצה אתה יכול העליון אלה עם קמצוץ אבקת סוכר או לטפטף אותם עם טפטוף של זיגוג האהוב עליך. אישית, אני אוהב אותם רגילים.