חמאת בוטנים-לחם בננה דבש
לחם בננה וחמאת בוטנים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצים, קמח, חמאת בוטנים טבעית עבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו חמאת בוטנים דבש בננה לחם + בגידה, חמאת בוטנים, באננן ודבש כריך על לחם קינמון, ו כריך חמאת בוטנים, בננה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9 על ידי 5 אינץ מחבת כיכר מתכת עם חמאה; להפריש.
מניחים את הקמח, סודה לשתיה, ומלח בקערה בינונית ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים. תניח בצד.
מניחים את החמאה הנמדדת ואת שני הסוכרים בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מוסיפים את הביצים, הבננה, חמאת בוטנים, דבש, וניל ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח השמורה ומערבבים עם מרית גומי עד רק בשילוב.
מוסיפים מחצית החלב ומערבבים עד רק בשילוב. חזור עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, ערבוב עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים עד שהלחם מתחיל להתרחק מצדי המחבת ושיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -70 עד 75 דקות.
מעבירים את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר מעט, כ -10 דקות. הפעל סכין סביב היקף המחבת ולהפוך את הלחם על המדף כדי לסיים קירור. (או להגיש אותו חם, עם חמאת דבש אם תרצה.) פעם מקורר לחלוטין, לאחסן אותו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.