חמאת בוטנים עוגת גבינה בראוניז
חמאת בוטנים עוגת גבינה בראוניז עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. אם יש לך סוכר מגורען, גבינת שמנת, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חמאת בוטנים עוגת גבינה בראוניז, חמאת בוטנים עוגת גבינה בראוניז, ו חמאת בוטנים עוגת גבינה בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בראוניז: מחממים תנור ל 350ºF. קו 9 x 13 אינץ מחבת עם רדיד אלומיניום וריסוס עם ספריי בישול; להפריש. בקערת ערבוב בטוחה במיקרוגל גדולה, מוסיפים חמאה ושוקולד וחום על כוח גבוה להמיס, על 60 עד 90 שניות. עצור לבחוש.
חום בפרצים של 10 שניות עד שהתערובת נמסה וניתן לערבב חלק.
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים לשלב; הבלילה תיראה פרטנית.
מוסיף את הקפה ווניל ומערבבים עד מעורבב היטב וחלק.
מוסיפים את הביצים ומקציפים או מערבבים לשלב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים למחבת מוכנה ומפזרים שבבי שוקולד; להפריש. עבור שכבת עוגת הגבינה חמאת בוטנים: לקערת הערבוב של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מוסיפים את גבינת שמנת, חמאה, ביצה, סוכר, מלח ווניל ומערבבים במהירות בינונית גבוהה ל 2 עד 3 דקות, עוצרים לפחות פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומכים במשך 2 דקות במהירות בינונית גבוהה, או עד חמאת בוטנים משולבת הבלילה יש fluffed.
יוצקים את התערובת על שכבת הבראוני, מחליקים אותה קלות עם מרית, במידת הצורך. לסובב את הבלילה עם סכין בתבנית זיגזג כדי ליצור marbling בין שתי השכבות.
אופים במשך 38 עד 42 דקות, או עד העליון הוא זהב במרכז מוגדר אבל קצת רופף, שכן זה יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר. מבחן קיסם לא יהיה יעיל בשל צפיפות לחות של שתי השכבות. אפשר לבראוניז להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות שעה אחת ואז מניחים את המחבת במקרר לפחות שלוש שעות כדי לצנן את הבראוניז לחלוטין לפני חיתוך והגשה. לאחסן בראוניז במיכל אטום במקרר עד שבוע אחד, או במקפיא עד 3 חודשים. בדוק את אלה מתכונים קינוח שוקולד על מזון הרפובליקה: מקדמיה Fudgy ו עוגיות חמאת בוטנים מתכון ים-שוקולד מלח פקאן טארט מתכון שוקולד קרמל בוטנים ברים מתכון