חמאת בוטנים-עוגת פצפוצי שוקולד
מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך קינמון טחון, סוכר ממתקים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד W / חמאת בוטנים זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 177°.
שלב את כל מרכיבי הקרום בקערה בינונית, ערבוב עד רטוב. לחץ על התערובת באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים במשך 10 דקות. להפריש ל cool.To הפוך את המילוי
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את גבינת שמנת, חמאת בוטנים, ממתקים סוכר, וניל עד combined.In קערה נפרדת, להשתמש במערבל חשמלי עם מצורף להקציף קרם שוט עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום האפוי. מקררים במשך כ 4 שעות, או עד סט, לפני ההגשה. שמור על העוגה בקירור.