כופתאות גרמניות דורשות כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 296 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, חלב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כופתאות גרמניות, כופתאות תפוחי אדמה גרמניות, ו כופתאות תפוחי אדמה גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת טחון גדולה, מעל חום בינוני, מבשלים בייקון עד פריך. להזמין בייקון במחבת עם שומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, קאיין ואבקת אפייה לשלב. מקציפים ביצים וחלב יחד בקערה קטנה ומערבבים לתערובת יבשה עד חלקה ואחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פלפל קאיין טחון
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מביאים 6 כוסות מים מומלחים לרתיחה בסיר גדול. נקב חורים באמצעות מקל אכילה מחודד דרך החלק התחתון של מחבת עוגת האלומיניום כדי ליצור יצרנית spaetzle חד פעמית. לדחוף את הבצק דרך החורים לתוך המים הרותחים. מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות, או עד כופתאות לצוף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילה
טופס פאי
סיר
4
הסר כופתאות ומיד לזרוק במחבת עם בייקון. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה.
גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Rheinhessen Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.