חמאת בוטנים שוקולד פודינג שוקולד
חמאת בוטנים שוקולד פודינג שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חלב מיובא, אבקת קקאו טבעית, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים שכבות ופודינג שוקולד חלב, עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, ו חמאת בוטנים ובננה שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול להתמזג.בהדרגה להקציף בחלב, ואז שמנת.
לטאטא חום בינוני עד לתערובת מגיע לרתיחה. ואז להרתיח עד עבה, מקציףבאופן יציב, כ -30 שניות.
להקציף בחמאת inpeanut; להרתיח עד עבה שוב,לטאטא לעתים קרובות, על 1 דקה יותר.
הסר מהחום; להקציף וניל. דיבידפודינג בין שש כוסות 1 כוס או מנות (נדיב 1/3 כוס כל). צ ' יל חשוף בזמן הכנת פודינג שוקולד.
להקציף תחילה 4 מרכיבים בסיר גדול כבד.בהדרגה להקציף בחלב, ואז שמנת.
לטאטא חום בינוני עד לתערובת מגיעטבול. להרתיח עד עבה,לטאטא כל הזמן, על 30 שניות.
מוסיפים שוקולד קצוץ.מרתיחים עד שוקולד נמס פודינג הואק שוב, לטאטא לעתים קרובות, 1 עד 2 minuteslonger.
הסר מהחום; להקציף וניל.פודינג מגניב 5 דקות. כף על גבי פודינג פינאטבאטר, חלוקת שווה (על 1 / 3cup כל). צ ' יל פאדינגס חשף untilcold, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
קרם ואבקה אבקותסוכר בקערה בינונית עד פסגות רכות. כפית על פודינג ומגישים.