חמאת בוטנים-שוקולד צ'יפס-עוגיות בייקון
מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. 115 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, בייקון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס ובייקון בלונדיניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, אבקת צ ' ילה ומלח בקערה גדולה.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, על 4 עד 6 דקות לכל צד.
העברה לצלחת מרופדת במגבת נייר; להזמין 2 כפות של טפטוף ולהניח בצד להתקרר. מפורר את הבייקון, משליך כל חתיכות לעיסה.
מקציפים את החמאה ואת שאריות בייקון שמורות בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. הכה בחמאת הבוטנים עד בשילוב, על 1 דקה. לנצח את הסוכר מגורען אור חום עד שמנת, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הביצה ווניל לנצח עד אור ורך, על 2 דקות יותר.
להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח ב 2 תוספות, גירוד את הקערה לפי הצורך, עד רק בשילוב. מערבבים את הבוטנים וכל אבל 2 כפות כל אחד שבבי שוקולד ובייקון.
טופס את הבצק לתוך 12 כדורים ולסדר 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים. שטחו באצבעותיכם( העוגיות לא יתפשטו בתנור); לחצו על הבייקון השמור וצ ' יפס השוקולד למעלה.
אופים עד הזהב, 12 עד 14 דקות.
תן לעוגיות להתקרר 2 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר למדף להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.