חמאת דבש משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת דבש משמש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 50 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מיץ לימון, ללא סוכר צורך אבקת פירות פקטין, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, פנקייק משמש עם חמאת דבש, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים משמשים, גרידת לימון, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר מגובש, ו 2 כוסות מים בסיר כבד, בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד משמשים הם במכרז, על 15 דקות עבור משמשים עסיסיים שמנמן עד 30 דקות עבור משמשים קשים יותר, יבש.
מעבירים את תערובת משמש ונוזל בישול לבלנדר ומחית עד חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולהוסיף את הדבש ואת הפקטין, אם משתמשים. מביאים לרתיחה ומרתיחים קשה במשך דקה אחת.
הסר את הסיר מהחום. מצקת את חמאת משמש חמה לתוך צנצנות חמות, מעוקרים ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.