קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות80
ציון בריאות11
מגזין

חמאת דלעת

חמאת דלעת
אם יש לכם allspice הקרקע, סוכר, ציפורן הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, ואת כלספייס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים על 1/4 של הדלעת לתחתית של סיר איטי, ומפזרים 1/4 של תערובת הסוכר; לחזור על שכבות 3 יותר פעמים. לכסות את התנור האיטי, להגדיר אותו על נמוך, ואז לבשל במשך 8 שעות או לילה. מערבבים פעם או פעמיים במהלך הבישול. כאשר הדלעת היא צבע כהה, זהוב, מניחים בלנדר טבילה לתוך התנור האיטי, ומערבבים את חמאת הדלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת דלעתחמאת דלעת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס