קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות80
ציון בריאות11
מגזין

חמאת דלעת

חמאת דלעת
אם יש לכם allspice הקרקע, סוכר, ציפורן הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, ואת כלספייס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים על 1/4 של הדלעת לתחתית של סיר איטי, ומפזרים 1/4 של תערובת הסוכר; לחזור על שכבות 3 יותר פעמים. לכסות את התנור האיטי, להגדיר אותו על נמוך, ואז לבשל במשך 8 שעות או לילה. מערבבים פעם או פעמיים במהלך הבישול. כאשר הדלעת היא צבע כהה, זהוב, מניחים בלנדר טבילה לתוך התנור האיטי, ומערבבים את חמאת הדלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת דלעתחמאת דלעת
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס