חמאת דלעת
אם יש לכם allspice הקרקע, סוכר, ציפורן הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest.
הוראות
מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, ואת כלספייס בקערה.
מניחים על 1/4 של הדלעת לתחתית של סיר איטי, ומפזרים 1/4 של תערובת הסוכר; לחזור על שכבות 3 יותר פעמים. לכסות את התנור האיטי, להגדיר אותו על נמוך, ואז לבשל במשך 8 שעות או לילה. מערבבים פעם או פעמיים במהלך הבישול. כאשר הדלעת היא צבע כהה, זהוב, מניחים בלנדר טבילה לתוך התנור האיטי, ומערבבים את חמאת הדלעת עד חלקה.