חמאת עשבי תיבול קלוי טורקיה
חמאת עשבי תיבול קלוי הודו נטול גלוטן,, ו ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . אם יש לך חמאה, פטרוזיליה עלה שטוח, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , שהוא מוצק. נסו הודו עשבי תיבול קלויים, הודו עשבי תיבול קלויים, ו הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה. שטוף וייבש את הציפור. לקפל את קצות הכנפיים מאחורי תרנגול ההודו. מתבלים את החלל במלח ופלפל.
מערבבים חמאה ועשבי תיבול טריים.
החל בקצה הצוואר של טורקיה, לשחרר את העור על ידי הזזת האצבעות שלך מתחתיו, להיזהר לא לקרוע אותו. החלק את היד שלך ככל שתוכל לכיוון הקצה השני של טורקיה, הפרדת העור מן הבשר. לשפשף שני שלישים של חמאת עשבי תיבול על כל השד. תקשור מקלות תיפוף מקדימה.
מניחים את הציפור על מתלה על מחבת צלייה השד בצד למעלה; לכסות באופן רופף עם אוהל לסכל.
מניחים ציפור בתנור ולהקטין את הטמפרטורה ל 350 מעלות F.
ממיסים את יתר חמאת העשבים.
הסר את אוהל רדיד מטורקיה במהלך 45 הדקות האחרונות של אפייה ובסטה פעם אחת עם חמאה מומסת.
טורקיה נעשית כאשר בשר הירך מגיע לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F ובשר השד מגיע לטמפרטורה פנימית של 170 מעלות F. כאשר טורקיה נעשית, להסיר מהתנור; לתת לעמוד 30 דקות לפני גילוף.