קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות29
מגזין

חמאת עשבי תיבול קלוי טורקיה

חמאת עשבי תיבול קלוי טורקיה
חמאת עשבי תיבול קלוי הודו נטול גלוטן,, ו ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . אם יש לך חמאה, פטרוזיליה עלה שטוח, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , שהוא מוצק. נסו הודו עשבי תיבול קלויים, הודו עשבי תיבול קלויים, ו הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה. שטוף וייבש את הציפור. לקפל את קצות הכנפיים מאחורי תרנגול ההודו. מתבלים את החלל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מערבבים חמאה ועשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
החל בקצה הצוואר של טורקיה, לשחרר את העור על ידי הזזת האצבעות שלך מתחתיו, להיזהר לא לקרוע אותו. החלק את היד שלך ככל שתוכל לכיוון הקצה השני של טורקיה, הפרדת העור מן הבשר. לשפשף שני שלישים של חמאת עשבי תיבול על כל השד. תקשור מקלות תיפוף מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים את הציפור על מתלה על מחבת צלייה השד בצד למעלה; לכסות באופן רופף עם אוהל לסכל.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מניחים ציפור בתנור ולהקטין את הטמפרטורה ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים 3 עד 3 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
ממיסים את יתר חמאת העשבים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
הסר את אוהל רדיד מטורקיה במהלך 45 הדקות האחרונות של אפייה ובסטה פעם אחת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
טורקיה נעשית כאשר בשר הירך מגיע לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F ובשר השד מגיע לטמפרטורה פנימית של 170 מעלות F. כאשר טורקיה נעשית, להסיר מהתנור; לתת לעמוד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)