חמוץ דובדבן קראמבל
אם $1.14 למנה נופל בתקציב שלך, דובדבן חמוץ קראמבל יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, ריקוטה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבנים חמוצים עם קראמבל שקדים, מתוק חמוץ דובדבן כוסמת להתפורר, ו מאפינס דובדבנים חמוצים עם קראמבל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה עד התערובת הופכת מתפוררת. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מחממים את התנור ל 325 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט החמאה באמצעות מרית גומי.
מעבירים את תערובת הדובדבן לתבנית אפייה בגודל 10 על 7 אינץ'. נקדו את החלק העליון של התערובת עם החמאה. מכסים עם קראמבל שקדים ואופים עד חום זהוב תוסס, 45 דקות עד 1 שעה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, מקציפים את הריקוטה עם מיץ לימון, וניל, ומלח עד אור וחלק.
Reprinted עם אישור מ אני אוהב את ניו יורק: מרכיבים ומתכונים על ידי דניאל Humm ו-Will Guidara, © 2013 ten Speed PressA יליד שוויץ, דניאל הום החל את ההכשרה הקולינרית שלו בגיל צעיר והמשיך לבשל ברבים מהמלונות והמסעדות השווייצריים הטובים ביותר. האם זכה בכוכב מישלן הראשון שלו בגיל עשרים וארבע בתור השף הראשי של גאסטהאוס זום גופף באלפים השווייצריים. ב-2003 עבר לארצות הברית והפך לשף הראשי בקמפטון של סן פרנסיסקו.
מקום, שבו הוא קיבל ארבעה כוכבים מסן פרנסיסקו כרוניקל. שלוש שנים לאחר מכן הוא הפך השף הראשי של אחד עשר מדיסון פארק.ויל גווידארה, שהגיע מסליפי הולו, ניו יורק, שקוע בתעשיית המסעדות מאז גיל שלוש עשרה. הוא בוגר בית הספר למנהל המלונות באוניברסיטת קורנל ולמד בבית ספר קולינרי בצפון ספרד. Guidara התאמנה בחדרי האוכל של Tribeca Grill, Spago, ו-Tabla ופתח את המסעדות במוזיאון לאמנות מודרנית לפני שהפך למנהל כללי של אחד עשר Madion Park בשנת 2006.תחת הנהגתם של הומם וגידארה, אחד-עשר מהמדיסון פארק קיבלו ארבעה כוכבים מהניו יורק טיימס, זכו בשלושה כוכבי מישלן, וקיבלו מקום מבוקש ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו. המסעדה גם קיבלה שישה פרסי ג ' יימס בירד, כולל שף על תקן Oousting ומסעדה יוצאת דופן באמריקה. ב-2011 רכשו Humm ו-Guidara את אחד-עשר פארק מדיסון ובתחילת 2012 פתחו את חללי המזון והמשקאות במלון נומאד. הם גם המחברים של אחד עשר Madison Park: The Cookbook.