חמוץ כתום BBQ 'd סלמון טאקו עם כרוב אדום סלט כרוב ורוטב צ' ילה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו סלמון Bbq 'd כתום חמוץ עם כרוב אדום סלט כרוב ורוטב צ' ילה מעושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2155 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 109 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 3 שעות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, מיץ תפוזים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + .
הוראות
1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מברשת סלמון עם שמן העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל את העור בצד סלמון במשך 3 עד 4 דקות או עד חרוך קרום נוצר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מברשת עם כמה רוטב ברביקיו, להתהפך ולהמשיך צלייה במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
תן מנוחה 5 דקות פתית עם מזלג.
6
טורטיות גריל במשך 20 שניות לכל צד. מחלקים את הסלמון בין טורטיות, העליון עם כרוב אדום כרוב סלט כרוב מעושן רוטב צ ' ילה עלי כוסברה; לקפל ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
מניחים מיץ תפוזים, vinegars וסוכר בסיר לא מגיב בינוני ומבשלים עד מופחת כ 1 כוס מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום ומערבבים את ההתלהבות. תניח בצד.
9
מחממים שמן בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הבצל, שום habanero ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד שהעגבניות רכות והרוטב התעבה, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
12
להעביר את התערובת למעבד מזון ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מעבירים את הרוטב לסיר בינוני ומקציפים בתערובת הכתום/חומץ המופחתת ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
בואו מגניב.
15
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.