קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

חמוץ מקרר תפוחים

חמוץ מקרר תפוחים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? חמוץ מקרר תפוחים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 373 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, חומץ סיידר, allspice פירות יערוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 22 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו כיצד חמוצים חמוצים חמוצים (חמוצים מקרר כי הוא), חמוצים למקרר, ו חמוצים למקרר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים, חומץ סיידר, סוכר, allspice, ציפורן, אגוז מוסקט, וג ' ינג ' ר לסיר קטן, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, לזרוק את התפוחים פרוסים עם מיץ לימון, לארוז לשני צנצנות מעוקר 1 ליטר עם מכסים וטבעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
יוצקים את הסירופ הרותח על התפוחים, ומצמידים את העפעפיים והטבעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סירופסירופ
4
אפשר לצנצנות לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתקרר. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל).
5
מניחים במקרר, ולחכות 1 שבוע לפני הפתיחה.