חמוציות ותפוז פבלובות
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. אם $1.24 למנה נופל בתקציב שלך, חמוציות וכתום Pavlovas יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, חמוציות, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו פבלובס עם רוטב רוזמרין תפוזים חמוציות, פבלובס אדום וכתום, ו אורנג'- קרם פבלובס (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בשלישים התחתונים והאמצעיים של התנור. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את חלבוני הביצה, קרם של טרטר ומלח במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. הגדל את המהירות בינונית גבוהה והכה בסוכר, 2 כפות בכל פעם, עד מרנג נוקשה ומבריק, על 6 דקות.
באמצעות כף גדולה, לגלול 6 תלוליות של מרנג על כל תבנית אפייה; להפיץ את התלוליות לריבועים 5 אינץ ' ולעשות רושם במרכז כל אחד.
אופים את המקצפת במשך 1 שעה ו -45 דקות, עד שהחוץ הם המשרד אבל הקרביים עדיין רכים מעט; להעביר את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה.
מעבירים את דפי האפייה למדפים ולתת למרינג להתקרר לחלוטין.
בסיר גדול, לשלב את הסוכר מגורען ומים. לגרד את זרעי וניל על צלחת קטנה ולהוסיף את התרמיל לסיר. באמצעות מקלף ירקות, להסיר 2 רצועות ארוכות של גרידה מאחד התפוזים ולהוסיף אותם למחבת. חצי את התפוז ולסחוט את המיץ לסיר. להביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את החמוציות ומבשלים על אש נמוכה רק עד פירות יער הם התרככו אבל עדיין ללא פגע, על 8 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. להשליך את שעועית וניל גרידת תפוז ומקרר עד צונן.
דק מגררים את גרידת התפוז הנותר ומעבירים אותו למעבד מזון. באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוז, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה על מעבד המזון, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים למעבד המזון. דופק עד קצוץ.
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, מקציפים את הקרם, סוכר ממתקים וזרעי וניל עד המשרד.
מוסיף את התפוז הקצוץ ומיץ שלה והכה רק עד בשילוב.
מסדרים את מרנג על צלחות כפית את הקצפת הכתומה לתוך כל אחד. באמצעות כף מחוררת, למעלה עם חמוציות.
טפטוף עם כמה מהמיצים, מקשטים עם מנטה ומגישים מיד.