קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חמוציות-תפוז פירור טארט

חמוציות-תפוז פירור טארט
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, חמוציות תפוז פירור טארט עשוי להיות מתכון אתה צריך לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. גשו לסופר וקנו טבור כתום, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. חמוציות כתום טארט, לחם תפוזים חמוציות טארט, ו עוגת פירורי אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 חום. בקערה קטנה מערבבים 1-3 / 4 כוסות קרקרים כתושים ו 1/4 כוס סוכר; מערבבים פנימה חמאה מומסת. לחץ על הצדדים התחתונים והעליונים של 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 7-8 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר חום ושאר קרקרים כתושים וסוכר; חותכים חמאה קרה עד שהיא מתפוררת. מקררים בזמן הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
לכריכהלכריכה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
דק מגררים מספיק לקלף כתום למדוד 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
5
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של התפוז; עמדו כתום זקוף על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים את הקליפה ואת הממברנה החיצונית, החל מלמעלה. מחזיק כתום מעל קערה לתפוס מיצים, להסיר חלקים כתומים על ידי חיתוך לאורך הממברנה. לסחוט קרום להזמין מיץ נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בסיר גדול מערבבים סוכר, טפיוקה, סודה לשתייה, קינמון ופלפל אנגלי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
טפיוקה.טפיוקה.
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים חמוציות, ברנדי, קליפה מגוררת ומיץ שמור; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
9
תן לעמוד 15 דקות. מחממים תנור ל 425 חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מביאים תערובת חמוציות לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
11
הוסף קטעים כתומים; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
12
יוצקים לקרום; מפזרים ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
אופים 10-15 דקות או עד שהציפוי מזהיב. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "