חמוציות-תפוז פירור טארט
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, חמוציות תפוז פירור טארט עשוי להיות מתכון אתה צריך לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. גשו לסופר וקנו טבור כתום, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. חמוציות כתום טארט, לחם תפוזים חמוציות טארט, ו עוגת פירורי אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 חום. בקערה קטנה מערבבים 1-3 / 4 כוסות קרקרים כתושים ו 1/4 כוס סוכר; מערבבים פנימה חמאה מומסת. לחץ על הצדדים התחתונים והעליונים של 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
אופים 7-8 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מצננים על רשת.
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר חום ושאר קרקרים כתושים וסוכר; חותכים חמאה קרה עד שהיא מתפוררת. מקררים בזמן הכנת המילוי.
דק מגררים מספיק לקלף כתום למדוד 1 כף.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של התפוז; עמדו כתום זקוף על קרש חיתוך.
חותכים את הקליפה ואת הממברנה החיצונית, החל מלמעלה. מחזיק כתום מעל קערה לתפוס מיצים, להסיר חלקים כתומים על ידי חיתוך לאורך הממברנה. לסחוט קרום להזמין מיץ נוסף.
בסיר גדול מערבבים סוכר, טפיוקה, סודה לשתייה, קינמון ופלפל אנגלי.
מוסיפים חמוציות, ברנדי, קליפה מגוררת ומיץ שמור; לזרוק למעיל.
תן לעמוד 15 דקות. מחממים תנור ל 425 חום.
מביאים תערובת חמוציות לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף קטעים כתומים; מחממים.
יוצקים לקרום; מפזרים ציפוי.
אופים 10-15 דקות או עד שהציפוי מזהיב. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "