קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות50
ציון בריאות57
מגזין

חמוצים לחם וחמאה

חמוצים לחם וחמאה
חמוצים לחם וחמאה לוקח על 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה סביב 67 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם זרעי חרדל, סיר שימורים, מרימי צנצנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הכן את המלפפונים: בזהירות לשטוף את המלפפונים, לקרצף כל לכלוך שאולי נדבק לצלעות. חותכים את 1/8 אינץ מהקצוות ולהשליך. פורסים את המלפפונים בפרוסות עבות 1/4 אינץ', מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את הבצלים החתוכים ומלח כבישה. מערבבים כך מלח מופץ היטב בין פרוסות מלפפון. מכסים במגבת תה נקייה (מגבת דקה, לא בד טרי). מכסים בכמה סנטימטרים של קרח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
שים במקרר ולתת צמרמורת במשך 4 שעות. זרוק קרח. לשטוף את המלפפון ואת פרוסות בצל ביסודיות, לנקז. יש לשטוף ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
לעקר את הצנצנות: אם אתם מתכננים לאחסן את החמוצים מחוץ למקרר לכל אורך זמן, תצטרך לעקר את הצנצנות לפני שימורים, ולחמם את הצנצנות הממולאות באמבט מים חמים לאחר השימורים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
אם אתם מתכננים לאכול את החמוצים מיד ולאחסן אותם כל הזמן במקרר, אתה יכול לדלג על צעד אמבט מים. זה עדיין רעיון טוב לחטא את הצנצנות קודם, אתה יכול לעשות את זה על ידי הפעלת אותם דרך מדיח הכלים, או הצבת אותם בתנור 93° במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי לעקר את הצנצנות לשימורים, מניחים צנצנות ריקות על מתלה מתכת בסיר שימורים גדול, 16 qt. (צנצנות חייב לנוח על מתלה בסיר, לא על החלק התחתון של הסיר). ממלאים מים חמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי להתחמם כדי לשמור על צנצנות חם ומוכן שימורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר עם מלקחיים או jar lifters אחד אחד כמו שאתה יכול מלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
לעקר את המכסים על ידי הבאת סיר מים לרתיחה ושופכים מים על קערה המכילה את המכסים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מרתיחים חומץ, סוכר, תבלינים כבישה: בסיר 4 qt או 6 qt, מניחים את החומץ, הסוכר, וכל התבלינים. מביאים לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את המלפפונים והבצל הפרוסים. מביאים לרתיחה שוב. ברגע פתרון חומץ הסוכר מתחיל לרתוח שוב, להשתמש בכפית מחורצת להתחיל לארוז את צנצנות חמות עם המלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
כבישה תבליניםכבישה תבלינים
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לארוז צנצנות עם מלפפונים ובצל, לשפוך סירופ כבישה עליהם: הראשון לארוז צנצנת עד סנטימטר מן השפה עם הירקות. ואז לשפוך סירופ סוכר חומץ חם על הירקות עד סנטימטר וחצי מן השפה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
10
נגב את השפה עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מניחים מכסה מעוקר על הצנצנת. מאובטח עם להקת בורג מתכת.
12
תהליך אמבטיה חמה אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר, צנצנות מלאות בתהליך מים חמים. להחזיר צנצנות מלאות לאותו סיר שימורים עם המים החמים כבר שלה. מפלס המים צריך להיות לפחות סנטימטר אחד מעל החלק העליון של הפחיות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מביאים לרתיחה ולתת להרתיח קשה במשך 15 דקות, או 20 דקות עבור גבהים של 1001 עד 6,000 רגל. מעל 6,000 רגל, להרתיח במשך 25 דקות.
14
הסר צנצנות מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. צנצנות צריך לעשות קול נפץ כמו חותם המכסים שלהם. אם מכסה אינו חותם כראוי, לא לאחסן את הצנצנת מחוץ למקרר.

מרכיבים

1קילוגרםמלפפונים חמוצים (טריים מהשוק)מלפפונים חמוצים (טריים מהשוק)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל לבן או צהוב, פרוס דקבצל לבן או צהוב, פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח כבישה (ניתן להשתמש במלח כשר כתחליף, במלח שולחן רגיל יש תוספים שיהפכו את החמוצים לכהים ומעצי את צבע מיץ החמוצים)מלח כבישה (ניתן להשתמש במלח כשר כתחליף, במלח שולחן רגיל יש תוספים שיהפכו את החמוצים לכהים ומעצי את צבע מיץ החמוצים)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ מזוקק לבן( 5% חומציות)חומץ מזוקק לבן( 5% חומציות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ תפוחים (חומציות 5% )חומץ תפוחים (חומציות 5% )5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)לתיבול בשרלתיבול בשר11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1(יכול להיות או להרחיק)זרעי סלריזרעי סלרי1אינץסטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)6allspice פירות יער בתוספת קמצוץ של allspice הקרקעallspice פירות יער בתוספת קמצוץ של allspice הקרקע6ציפורן שלמה בתוספת קמצוץ של ציפורן קרקעציפורן שלמה בתוספת קמצוץ של ציפורן קרקע1(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום16ליטריםשימורים סיר עם מתלהשימורים סיר עם מתלה1צנצנתמרימים או מלקחייםמרימים או מלקחיים5צנצנות שימורים בגודל ליטר, מכסים נקיים, שאינם בשימוש, להקות בורג מתכת למכסים (ראה צנצנות שימורים ומכסים)צנצנות שימורים בגודל ליטר, מכסים נקיים, שאינם בשימוש, להקות בורג מתכת למכסים (ראה צנצנות שימורים ומכסים)