חמוצים לחם וחמאה לוקח על 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-50 מנות. מנה זו מכילה סביב 67 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם זרעי חרדל, סיר שימורים, מרימי צנצנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הכן את המלפפונים: בזהירות לשטוף את המלפפונים, לקרצף כל לכלוך שאולי נדבק לצלעות. חותכים את 1/8 אינץ מהקצוות ולהשליך. פורסים את המלפפונים בפרוסות עבות 1/4 אינץ', מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את הבצלים החתוכים ומלח כבישה. מערבבים כך מלח מופץ היטב בין פרוסות מלפפון. מכסים במגבת תה נקייה (מגבת דקה, לא בד טרי). מכסים בכמה סנטימטרים של קרח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
שים במקרר ולתת צמרמורת במשך 4 שעות. זרוק קרח. לשטוף את המלפפון ואת פרוסות בצל ביסודיות, לנקז. יש לשטוף ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
20 פרוסות זוקיני דקות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
לעקר את הצנצנות: אם אתם מתכננים לאחסן את החמוצים מחוץ למקרר לכל אורך זמן, תצטרך לעקר את הצנצנות לפני שימורים, ולחמם את הצנצנות הממולאות באמבט מים חמים לאחר השימורים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
אם אתם מתכננים לאכול את החמוצים מיד ולאחסן אותם כל הזמן במקרר, אתה יכול לדלג על צעד אמבט מים. זה עדיין רעיון טוב לחטא את הצנצנות קודם, אתה יכול לעשות את זה על ידי הפעלת אותם דרך מדיח הכלים, או הצבת אותם בתנור 93° במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי לעקר את הצנצנות לשימורים, מניחים צנצנות ריקות על מתלה מתכת בסיר שימורים גדול, 16 qt. (צנצנות חייב לנוח על מתלה בסיר, לא על החלק התחתון של הסיר). ממלאים מים חמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי להתחמם כדי לשמור על צנצנות חם ומוכן שימורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר עם מלקחיים או jar lifters אחד אחד כמו שאתה יכול מלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
לעקר את המכסים על ידי הבאת סיר מים לרתיחה ושופכים מים על קערה המכילה את המכסים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מרתיחים חומץ, סוכר, תבלינים כבישה: בסיר 4 qt או 6 qt, מניחים את החומץ, הסוכר, וכל התבלינים. מביאים לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את המלפפונים והבצל הפרוסים. מביאים לרתיחה שוב. ברגע פתרון חומץ הסוכר מתחיל לרתוח שוב, להשתמש בכפית מחורצת להתחיל לארוז את צנצנות חמות עם המלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
כבישה תבלינים
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לארוז צנצנות עם מלפפונים ובצל, לשפוך סירופ כבישה עליהם: הראשון לארוז צנצנת עד סנטימטר מן השפה עם הירקות. ואז לשפוך סירופ סוכר חומץ חם על הירקות עד סנטימטר וחצי מן השפה.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
להתיז תמצית וניל
10
נגב את השפה עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מניחים מכסה מעוקר על הצנצנת. מאובטח עם להקת בורג מתכת.
12
תהליך אמבטיה חמה אם אתם מתכננים לאחסן מחוץ למקרר, צנצנות מלאות בתהליך מים חמים. להחזיר צנצנות מלאות לאותו סיר שימורים עם המים החמים כבר שלה. מפלס המים צריך להיות לפחות סנטימטר אחד מעל החלק העליון של הפחיות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מביאים לרתיחה ולתת להרתיח קשה במשך 15 דקות, או 20 דקות עבור גבהים של 1001 עד 6,000 רגל. מעל 6,000 רגל, להרתיח במשך 25 דקות.
14
הסר צנצנות מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. צנצנות צריך לעשות קול נפץ כמו חותם המכסים שלהם. אם מכסה אינו חותם כראוי, לא לאחסן את הצנצנת מחוץ למקרר.