הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חמישיית שעועית אפויה, הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, ו שעועית אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מבשלים בצל ושום בטפטוף בייקון, ערבוב כל הזמן, עד רך; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים בייקון, תערובת בצל, שעועית חמאה, ושאר החומרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תערובת כפית לתוך קל משומן 2 1/2 ליטר סיר שעועית או צלחת אפייה. מכסים ואופים ב 375 במשך 1 שעה או עד שעועית מכרז.