קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

חנה מסאלה (חומוס הודי מלוח)

חנה מסאלה (חומוס הודי מלוח)
המתכון חנה מסאלה (אפונת חומוס הודית מלוחה) מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת כוסברה, אבקת כורכום, פלפל צ'ילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. הציון הזה די טוב. נסו חנה מסאלה, כיצד להפוך את דרום הודו חנה מסאלה, אפונה חומוס עם גאראם מסאלה, ו אפונה מפוצלת צהובה מעושנת (תמטאר חנה דאל) מ ' בישול הודי נפרש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
טוחנים בצל, עגבנייה, ג ' ינג 'ר, שום ופלפל צ' ילי יחד במעבד מזון לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים עלי דפנה בשמן חם עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את העיסה למחבת ומבשלים עד שהשמן מתחיל להיפרד מהתערובת וצבעו חום זהוב, 2 עד 3 דקות. מתבלים את התערובת באבקת צ ' ילי, כוסברה, אבקה, גרם מסאלה, כורכום ומלח; מבשלים ומערבבים עד שהם חמים מאוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים מספיק מים לתערובת כדי לקבל רוטב סמיך; מביאים לרתיחה ומערבבים גרגירי חומוס לרוטב. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהחומוס מחומם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג
דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג
משתלב היטב עם מנות חריפות בעדינות, ומשלים גם חזיר ושרקוטרי נרפא. ליהנות עם פירות חתוכים טריים.