קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות58
מגזין

חסה חסה בגריל

חסה חסה בגריל
חסה בגריל לוקח כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 144 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. 2305 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, עשבי תיבול כגון רוזמרין, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חסה חסה עם גבינת פרמזן בגריל, סלט חסה עם רוטב כוסברה, ו חסה עם סלמי ג'וליאן, גבינה וגזר.

הוראות

1
הכן את הלבבות רומיין: לשלוף כל עלים ישנים. קוצצים את החלק העליון 1 או 2 אינץ ' של ראש החסה, לגלח את החלק השחום של קצה השורש, משאיר את קצה השורש ללא פגע, כך ראש החסה נשאר יחד.
מרכיבים שתצטרך
לבבות רומייןלבבות רומיין
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2
הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
שים את השמן, חומץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה קטנה ולהקציף עם מזלג לשלב. צבע את לבבות החסה בכל רחבי עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
גריל לבבות רומיין עד משחימים קלות על כל הצדדים, מפנה כל דקה או שתיים עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
לבבות רומייןלבבות רומיין
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מגישים באופן מיידי. אתה יכול גם לשרת את הלבבות שלמים, או לקצוץ אותם ולזרוק אותם לסלט.