קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

חסילוני ברביקיו מזוגגים

חסילוני ברביקיו מזוגגים
חסילון ברביקיו מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שרימפ ענק, מלח ופלפל, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון מזוגג מייפל, שרימפ שום ברביקיו רמאי ותחרות ספר בישול, ו שרימפ שום ברביקיו רמאי ותחרות ספר בישול (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 שיפודי מתכת
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
2
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה ומברישים את הסבכה בשמן או בריסוס עם ספריי בישול לא דביקים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
יש לשטוף את השרימפס ולהתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
בקערה קטנה, להקציף יחד את רוטב ברביקיו, ריבת משמש, חומץ פתיתי פלפל אדומים. זרוק שני שלישים מהרוטב עם השרימפס, ושמור את שליש הנותרים לצלחת. שיפוד השרימפס דרך קצה הראש ואת קצה הזנב, כך השרימפס משופדים בשני מקומות, העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
ריבת משמשריבת משמש
חומץחומץ
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
מקציףמקציף
קערהקערה
6
תעביר את השיפודים לגריל. סגור את המכסה ומבשל במשך 1 דקה לכל צד. מטגנים את השרימפס ברוטב שמור, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהחסילון אטום ומזוגג היטב, 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
7
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב את רוטב העגבניות, חומץ, מולסה, קטשופ, בצל, סוכר חום, זנגביל, מלח ופלפל, שום jalapeno, אם תרצה. מבשלים את הרוטב עד מעובה מעט, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מולסהמולסה
קטשופקטשופ
חומץחומץ
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.