חסילונים וייטנאמים עוטפי חסה עם רוטב ליים חריף
חסילונים וייטנאמים עם רוטב טבילה חריף ליים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך סוכר, מלח, אטריות צלופן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו שרימפס וקציצת בשר חזיר עוטפת עם רוטב טבילה וייטנאמי, שרימפס חסה עוטפת עם רוטב בוטנים, ו לחמניות חסה ויאטנמית שרימפס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
לשים שרימפס, מלח ופלפל בסיר ולהוסיף מים קרים רק כדי לכסות שרימפס. מביאים מים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד שרימפס הם ורוד בהיר זנבות הם מכורבלים, על 1 דקה. עם כפית מחוררת, להעביר שרימפס למסננת ולתת מגניב.
שים אטריות צלופן בסיר בינוני לכסות עם מים חמים. מכסה סיר ומניח בצד עד אטריות מתרככים, לפחות 15 דקות.
מסננים אטריות (באמצעות מספריים מטבח) לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ'. להחזיר אטריות לסיר, לטפטף עם חומץ אורז, ולזרוק. לכסות ולהניח בצד.
בקערה קטנה, לערבב פתיתי צ ' ילה ומיץ ליים ולתת לשבת כמה דקות.
מוסיפים שום, סוכר ורוטב דגים; מקציפים עד שהסוכר מומס.
כדי להרכיב עוטפת, לארגן כמה אטריות באמצע כל עלה חסה ומעלה עם שרימפס 1.
מקשטים עם גזר, בזיליקום, כוסברה, נענע ובוטנים. הכנס את החלק התחתון של כל עלה וקפל את הצדדים פנימה לאכול.
טפטוף עם או לטבול לתוך רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו