חציל אפוי ברוטב פטריות ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים אפויים עם רוטב פטריות ועגבניות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 156 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חצילים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חציל אפוי ברוטב פטריות ועגבניות, חציל אפוי (חציל) Ala Ce Ce עם רוטב פטריות עגבניות, ו חציל אפוי עם Portabellas ורוטב עגבניות (צמחוני).
הוראות
מסדרים את פרוסות החציל על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול; מטגנים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
מחממים מחבת nonstick גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני; מוסיפים בצל ו-4 המרכיבים הבאים (בצל דרך פטריות). מכסים ומבשלים 7 דקות או עד רך, ערבוב תערובת מדי פעם. להגדיל את החום בינוני גבוה; לחשוף ולבשל במשך 2 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מורחים חצי תערובת פטריות בתחתית צלחת אפייה עגולה 1 1/2 ליטר מצופה בתרסיס בישול. מסדרים חצי פרוסות חצילים על תערובת פטריות; מפזרים 1/8 פלפל כפית. למעלה עם 1/2 כוס רוטב עגבניות ו 1/3 כוס מוצרלה.
מורחים תערובת פטריות שנותרה על מוצרלה; למעלה עם פרוסות חצילים שנותרו.
מפזרים 1/8 פלפל כפית; העליון עם רוטב עגבניות שנותר. כיסוי ואופים ב 375 במשך 1 שעה.
מפזרים 1/3 כוס מוצרלה ופרמזן.
אופים, חשוף, 5 דקות או עד גבינה נמסה.