חציל בגריל עם ויניגרט זית, כתום ואנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים בגריל עם זית, כתום & ויניגרט אנשובי. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו אנשובי, זיתים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: צלעות כבש עם מתכון רוטב אנשובי כתום זית, כריך מוצרלה בגריל עם אנשובי-טפנד זיתים, ו ויניגרט זית כתומה.
הוראות
הפוך את ויניגרט: עם מרגמה ועלי, פאונד אנשובי, שום, וקמצוץ של מלח כדי להדביק, או לרכך את האנשובי ושום, מפזרים מלח, ומחית לתוך משחה עם הצד של סכין שפים. אלא אם כן אתה משתמש במרגמה גדולה, תעביר את התערובת לקערה בינונית.
להקציף את הזיתים, שמן זית, מיץ תפוזים, חומץ, גרידת תפוזים. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ועוד חומץ יין אדום, במידת הצורך. גריל החצילים: להכין אש פחם גבוהה בינונית או גריל גז.
מברישים את שני הצדדים של פרוסות החצילים בשמן זית ומתבלים במלח. גריל (מכוסה על גריל גז; חשוף על גריל פחם) עד סימני גריל זהוב חום טופס, 3 עד 4 דקות. סובב את החצילים והגריל עד למכרז ומסומן היטב בצדדים השני, 3 עד 4 דקות יותר. הפנים צריך להיות אפרפר ורך ולא לבן וקשה. רק לפני ההגשה, לטאטא את הויניגרט שוב כפית אותו על חצילים בגריל אתה לא צריך את זה כללשרת בצד.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות