חציל ברוטב עגבניות מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים עם רוטב עגבניות פיקנטי. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 4 . לכו לחנות ותרימו עלי פטרוזיליה, חצילים, האריסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי חצילים ברוטב עגבניות מתובל, קציצות טלה ברוטב עגבניות חצילים מתובל, ו בריא וטעים: חציל ברוטב עגבניות מתובל.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים חצילים רבים ככל שיתאימו בשכבה אחת ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד משחימים היטב משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. חזור עם החצילים הנותרים 2 כפות יותר של שמן.
באותו מחבת על חום בינוני, להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
הוסף את האריסה ומערבבים יחד עד בשילוב.
מוסיפים את העגבניות ומתאימים את החום עד שהוא שומר על רתיחה נמרצת, תיבול עם מלח ופלפל, ושוברים את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ ברגע שהם מתרככים.
אפשר לבשל עד העגבניות נשברו, בערך 10 עד 12 דקות שימורים ו 18 עד 20 עבור טרי, תיבול לפי הצורך. כאשר הרוטב התעבה, מוסיפים את החצילים בחזרה ומערבבים כך שהם מתחממים, ואז לשפוך לתוך צלחת הגשה או לשרת מתוך המחבת, העליון עם גבינת פטה ופטרוזיליה.