קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

חציל ופלפל אדום טרין

חציל ופלפל אדום טרין
אם יש לך רוטב טבסקו, עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית כתית מעולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: הסרדין והפלפל האדום של דניאל, פסטה חצילים בפלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום חציל קלוי.

הוראות

1
משחירים ומקלפים את הפלפלים האדומים: מסדרים את הפלפלים האדומים על מחבת צלייה ומניחים אותם תחת מטלית חמה כך שהמשטחים העליונים שלהם הם בערך 1/2 אינץ ' מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2
לצלות במשך 15 דקות, מפנה מדי פעם, עד הפלפלים הם שלפוחיות ושחור מכל הצדדים. (אתה יכול לחילופין להשחיר את הפלפלים ישירות מעל הלהבה הפתוחה של בישול גז למעלה, מחזיק אותם ולהפוך אותם עם מלקחיים.)
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים אותם בקערה ומכסים את הקערה עם צלחת.
4
תנו לפלפלים להאדים את משקעי החום שלהם בתוך הקערה למשך 10 דקות. לאחר מכן לקלף אותם (העור יחליק את) ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
5
שים לב כי סוחר של ג ' ו עושה פלפל אדום מבושל בבקבוק מעולה שיכול לשמש כקיצור אל הצעד לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים גריל או מחבת גריל עד חם מאוד.
2
חותכים את החצילים לפרוסות 1/2 אינץ ' ומניחים שטוח על משטח שטוח גדול כגון תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3
מברישים את הפרוסות משני הצדדים בשמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים את פרוסות החצילים על הגריל, מכוסה, במשך 4 דקות בכל צד, עד שהם משחימים יפה ומתרככים. אם הגריל שלך אין מכסה, לעשות מכסה דמוי אוהל של רדיד אלומיניום ולמקם אותו על החצילים כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
5
מחשיך את הפטרוזיליה: בעוד החציל צולה, לרכך את הפטרוזיליה על ידי מחיקה במים רותחים במשך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר, קריר מתחת למים קרים, לנקז.
מרכיבים שתצטרך
7
בנה את הטרין: קו עובש טרין (מחבת כיכר) עם ניילון נצמד. מסדרים שכבה של חצילים בתחתית התבנית ומעלים אותה עם כשליש מכל חתיכות הפלפל האדום, פטרוזיליה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
8
חזור, מתחיל ומסתיים בשכבת חצילים, עד שכל החומרים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
9
מכסים בניילון נצמד ולוחצים על העטיפה כדי לדחוס את התערובת. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
10
בשלב זה אתה יכול לעשות את טרין מראש לאחסן במקרר עד שאתה מוכן לשרת אותו.
1
מניחים את השום והעגבניות בבלנדר ומערבבים עד חלקה. לדחוף את התערובת דרך טחנת מזון (מצויד במסך דק) מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים היטב.
4
לשרת: כדי לשרת, יוצקים חלק מהרוטב על מגש גדול לבטל את עובש טרין במרכז.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים אותו לפרוסות ומגישים עם שאר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך