חציל מרוקאי עם טחינה יוגורט
חציל מרוקאי עם טחינה יוגורט עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 414 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו עגבניות, פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו חצילים (חצילים) עם רוטב יוגורט טחינה, חצילים קלויים ודלורית עם רוטב טחינה-יוגורט, ו עוטפת חציל נאן בגריל עם רוטב טחינה-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב את העור של החצילים עם מזלג מטבח גדול.
מניחים בצלחת avenproof ואופים במשך 1 שעה עד החצילים הוא רך ועומד להתמוטט. פורסים את החצילים לחצי לאורכו ומאפשרים להתקרר. באמצעות כפית גדולה, לגרוף את עיסת, ואז לחתוך אותו. (אם מוגזם מוזנח, להסיר חלק מהזרעים.) להפריש.
מחממים את השמן במחבת לא-מגיבה גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום והמרוט עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והפלפל הקלוי. מתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את עיסת חצילים וכמון. מבשלים 20 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם עד שרוב המיץ התאדה אבל התערובת היא עדיין לחה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומניחים בצד.
הכן את רוטב היוגורט: דופק את הטחינה ושום במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את שאר החומרים ואת הדופק עד מעורבב.
כדי להכין את הפיתות, להשתמש במספריים כדי לקצץ בזהירות את הקצוות של כל פיתה. מפריד בין שתי השכבות וחותך כל שכבה ל-8 טריזים. פלחי טוסט בתנור או טוסטר.
מגישים את החציל והרוטב עם פלחי הפיתה החמים ומגוון זיתים נרפאו בשמן. מנה זו יכולה לשמש כחטיף עם משקאות או כמנה ראשונה.