חציל מתוק חמוץ מוקפץ מראש עם אפונה ובזיליקום
חציל מוקפץ חמוץ ומתוק עם אפונה ובזיליקום הוא חציל מוקפץ קדימה ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, דבש, חומץ יין אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. מתכונים דומים: אפונים מוקפצים ופטריות ברוטב דגים ובזיליקום, מערבבים אפונה הצמד סוכר מטוגן עם עוף, ו בקר מוקפץ עם אפוני הצמד ורוטב צדפות.
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה עם מלח קמצוץ גדול, ואז לתת מגניב לארוז לתוך מיכל אטום. בינתיים, לשלב חומץ, סויה ודבש בסיר רוטב קטן. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 10 דקות. תניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני אור עד מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף חצילים, מפזרים 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל להצטמק ו char, 10 עד 12 דקות.
הוסף אפונה סוכר הצמד ו לטגן עד ירוק בהיר, על 2 דקות יותר.
יוצקים רוטב מופחת וזורקים מעל חום בינוני עד ירקות מצופים היטב, 1 דקה.
יוצקים על גבי אורז במכלים אטומים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, מערבבים בזיליקום, ואז לקרר עד מוכן לאכול. לאכול קר או מיקרוגל מכוסה במגבת נייר לח לחמם.