חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו Parmigiana di Melanzane (פרמזן חצילים) ורוטב עגבניות עשב טרי.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
במחבת רדודה, מערבבים יחד את השום ואת 4 כפות שמן הזית. מבשלים מעל חום גבוה במשך 3 דקות, עצה בעגבניות, ואז מבשלים במשך 8 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העגבניות הטהורות.
בינתיים, לחמם מחבת מחבת עד חם מאוד.
מברשת כמה חצילים עם קצת שמן, ולאחר מכן להוסיף למחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה היטב מבושל דרך, על 5-7 דקות. להפוך אותם באמצע הבישול. להרים על נייר מטבח ולעשות את המנה הבאה.
כאשר כל חצילים מבושלים, להניח כמה מהם בתחתית צלחת אטום, ואז כפית על קצת רוטב.
מפזרים פרמזן ועלי בזיליקום.
הוסף תיבול, ולאחר מכן חזור על תהליך זה עם שאר החומרים. לבסוף, יוצקים את הביצה מעל, מפזרים קצת יותר פרמזן, ואז אופים במשך 20 דקות או עד ציפוי זהוב.