קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חציל עגבניות לאפות

חציל עגבניות לאפות
חציל עגבניות לאפות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 653 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, רוטב ספגטי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל עגבניות לאפות, חציל עגבניות זוקיני אופים עם שום ופרמזן, ו חציל עגבניות זוקיני אופים עם שום ופרמזן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בשקית ניילון, לשלב את הקמח, פירורי לחם ותבלינים איטלקי. שייק לערבב. בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים והמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צריך להיות מספיק שמן כדי בעדינות מעיל התחתון של המחבת. טובלים את פרוסות החצילים בביצה, ואז מניחים בשקית ומנערים למעיל. מטגנים את הפרוסות במחבת עד חום זהוב בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר, ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מורחים שכבה דקה של רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ'. מכסים עם פרוסות החצילים, ואז למעלה עם יותר רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מערבבים יחד את גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן; מורחים על החצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מורחים רוטב על הגבינה, ומעל עם פרוסות עגבניות. מכסים עם יותר רוטב, וממרחים את שאר הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת ורוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ -3 דקות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
ניקוז.
12
מגישים את החציל עגבניות לאפות על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן