חציל עגבניות לאפות
חציל עגבניות לאפות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 653 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, רוטב ספגטי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל עגבניות לאפות, חציל עגבניות זוקיני אופים עם שום ופרמזן, ו חציל עגבניות זוקיני אופים עם שום ופרמזן.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשקית ניילון, לשלב את הקמח, פירורי לחם ותבלינים איטלקי. שייק לערבב. בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים והמים.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. צריך להיות מספיק שמן כדי בעדינות מעיל התחתון של המחבת. טובלים את פרוסות החצילים בביצה, ואז מניחים בשקית ומנערים למעיל. מטגנים את הפרוסות במחבת עד חום זהוב בכל צד.
הסר, ולנקז על מגבות נייר.
מורחים שכבה דקה של רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ'. מכסים עם פרוסות החצילים, ואז למעלה עם יותר רוטב.
מערבבים יחד את גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן; מורחים על החצילים.
מורחים רוטב על הגבינה, ומעל עם פרוסות עגבניות. מכסים עם יותר רוטב, וממרחים את שאר הגבינה מעל.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת ורוטב מבעבע.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ -3 דקות, או עד למכרז.
מגישים את החציל עגבניות לאפות על פסטה.