חציל פריך עם מוצרלה מעושנת
חציל פריטר פריך עם מוצרלה מעושנת עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חציל פריך עם מוצרלה מעושנת, חציל פריך עם עגבניות ומוצרלה, ו חציל, עגבניות, ועוגת מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצילים לחצות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים על שכבות של מגבות נייר.
מפזרים 1 כפית מלח; בואו לעמוד 30 דקות.
מברשת 2 סדינים אפייה גדולה עם שמן. חציל לטפוח יבש; לסדר בשכבה אחת על סדינים מוכנים.
אופים עד חציל מכרז ויבש, על 1 שעה. מגניב מעט; קוצצים גס.
לטאטא 1 ביצה, גבינת פרמזן מגוררת, 1/4 פירורי לחם כוס, פטרוזיליה, טימין, 1/4 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית. מערבבים חצילים קצוצים (תערובת תהיה רכה).
מורחים 1 פירורי לחם כוס על צלחת.
לטאטא 1 ביצה וקמח בקערה אחרת. לחץ ותערובת חצילים צורה לתוך 1 1/4-כדורי קוטר אינץ'. הקש 1 חתיכת מוצרלה מעושנת לתוך מרכז של כל כדור, ביצוע תערובת חצילים בטוח מכסה גבינה. כדורי טבילה, 1 בכל פעם, לתוך בלילת ביצה; רול פירורי לחם כדי מעיל.
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1/4 אינץ'; חום מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף כדורים למחבת; sauté עד השחמה, פונה לעתים קרובות, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.