חציל פרמזן אלי
פרמזן חצילים של אלי המתכון יכול לספק הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, שמן זית, גבינת מוצרלה אחוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו חציל פרמזן הטוב ביותר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מכינים גיליון עוגיות עם נייר קלף (כדי לעזור עם חתיכות דביקות וניקוי).
מקלפים את עור החצילים, חותכים לחתיכות דקות (עגולות או מלבניות) ומניחים בצד.
הכינו שלוש קערות ערבוב גדולות. ממלאים את קערת הערבוב הראשונה בקמח.
לטאטא את הביצים בקערת הערבוב השנייה. מלאו את קערת הערבוב השלישית בפירורי לחם.
לטפוח בעדינות את החצילים בקמח משני הצדדים, ולאחר מכן לטבול לתוך ביצים ולבסוף פירורי הלחם.
מניחים את החצילים על גיליון העוגיות מוכן.
טפטוף קל שמן זית על החצילים. אם יש לך מברשת, לצחצח את החצילים קלות. זה לא צריך הרבה שמן זית כדי לקבל את crispiness.
אופים את החצילים עד פריך, על 15 דקות.
בתבנית אפייה בסגנון לזניה, מורחים שמיכה קלה של רוטב עגבניות על הקרקעית. כאשר מתחילים את השכבות, להניח את החצילים למטה זה לצד זה מכסה את החלק התחתון של המחבת. עדיף להשתמש 1/2 אונקיה מוצרלה וקצת רוטב על כל פיסת חצילים כדי לשמור אותו לח. חזור על זה פעמיים עד שלוש. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ומניחים לתנור במשך 25 דקות.
הוסף עוד מוצרלה לחלק העליון של החצילים במהלך 5 הדקות האחרונות של אפייה; זוהי דרך מצוינת למנוע את שריפת הגבינה.