קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

חציל פרמזן אלי

חציל פרמזן אלי
פרמזן חצילים של אלי המתכון יכול לספק הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, שמן זית, גבינת מוצרלה אחוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו חציל פרמזן הטוב ביותר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מכינים גיליון עוגיות עם נייר קלף (כדי לעזור עם חתיכות דביקות וניקוי).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מקלפים את עור החצילים, חותכים לחתיכות דקות (עגולות או מלבניות) ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
4
הכינו שלוש קערות ערבוב גדולות. ממלאים את קערת הערבוב הראשונה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
לטאטא את הביצים בקערת הערבוב השנייה. מלאו את קערת הערבוב השלישית בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
6
לטפוח בעדינות את החצילים בקמח משני הצדדים, ולאחר מכן לטבול לתוך ביצים ולבסוף פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
מניחים את החצילים על גיליון העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
טפטוף קל שמן זית על החצילים. אם יש לך מברשת, לצחצח את החצילים קלות. זה לא צריך הרבה שמן זית כדי לקבל את crispiness.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
9
אופים את החצילים עד פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בתבנית אפייה בסגנון לזניה, מורחים שמיכה קלה של רוטב עגבניות על הקרקעית. כאשר מתחילים את השכבות, להניח את החצילים למטה זה לצד זה מכסה את החלק התחתון של המחבת. עדיף להשתמש 1/2 אונקיה מוצרלה וקצת רוטב על כל פיסת חצילים כדי לשמור אותו לח. חזור על זה פעמיים עד שלוש. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ומניחים לתנור במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוצרלהמוצרלה
חצילחציל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
הוסף עוד מוצרלה לחלק העליון של החצילים במהלך 5 הדקות האחרונות של אפייה; זוהי דרך מצוינת למנוע את שריפת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חצילחציל
גבינהגבינה