חציל שיריפה פרמז'ן
חציל שיריפה Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1004 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 64 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
התחל על ידי חיתוך העליון והתחתון את החצילים.
חותכים אותו לפרוסות 1/8 אינץ'.
להקציף 2 ביצים עם 1/4 כוס חלב.
לפרוס 3 כוסות של פירורי לחם על מגבת נייר. במחבת גדולה, חום 1/2 כוס שמן. קח כל פיסת חצילים לטבול בשטיפת הביצה, ואז בפירורי לחם ולוודא לכסות לחלוטין כל חתיכה עם פירורי לחם, ולאחר מכן מטגנים בשמן חם. חום כל פרוסה של חצילים. מדי פעם לשנות את השמן; אתה לא רוצה להמשיך לבשל פרוסות חצילים עם פירורי לחם רופפים שרופים.
מניחים חצילים מטוגנים על מגבת נייר לספוג חלק מהשמן. פורסים מוצרלה טרי.
בשורה התחתונה של מחבת זכוכית 11 על 9 אינץ ' עם שכבה של רוטב.
מניחים שכבה של חצילים, ואחריו פרוסת מוצרלה, שכבת ערמה של רוטב, ואז מפזרים שכבה של גבינת פקורינו רומנו. חזור, וערום על 3 עד 4 חצילים גבוה.
אופים בתנור במשך 20-30 דקות. אתה יודע שזה מוכן כשהרוטב מבעבע והגבינה נמסה.
חום 2 כפות שמן בסיר על חום בינוני עד שהוא הופך ריחני.
מערבבים את השום עם 1 כפית מים בזהירות להוסיף את זה שמן חם.
מטגנים את השום ומבשלים בלי להשחים אותו.
מוסיף את העגבניות, מביא אותו לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום. מבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את בזיליקום, מלח וסוכר, ומבשלים 5 דקות יותר. ממש לפני ההגשה, להתמזג כף האחרונה של שמן זית.