חצילים בגריל, עגבניות וערימות פטה
חצילים בגריל, עגבניות וערימות פטה נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, וראשוני תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 241 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם חומץ יין אדום, מלח ופלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ערימות חצילים בגריל עם עגבנייה ופטה, ערימות חצילים ועגבניות בגריל, ו חצילים בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום וקולי עגבניות.
הוראות
הכן את הגריל כך שהטמפרטורה בצד 1 תהיה חמה והשנייה היא רק בינונית-נמוכה (אתה אמור להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' בערך הגריל למשך כ -5 שניות).
מקציפים יחד את החומץ, הרוזמרין והמלח והפלפל, לפי הטעם. מקציפים לאט את שמן הזית.
מקלפים את החציל וחותכים לרוחב לפרוסות 1/3 אינץ ' (12 פרוסות בסך הכל).
חותכים את העגבניות לרוחב לפרוסות 1/3 אינץ ' (8 פרוסות בסך הכל).
שמים את הירקות על מגש ומברישים בנדיבות עם הרוטב.
בצד החם של הגריל, צולים את החציל עד שהוא פשוט מבושל, 2 עד 3 דקות לכל צד, ומברישים עם יותר מהרוטב. גריל את פרוסות העגבניות במשך 1 דקה לכל צד. (הירקות צריכים לשמור על צורתם.)
מעבירים את הירקות למגש כשהם מסיימים לצלות.
מסדרים 4 ערימות ירקות בצד הקריר יותר של הגריל: מתחילים עם החציל, מוסיפים פרוסת עגבנייה ואז מוסיפים מעט גבינה מפוררת. אני חוזר. מכסים את הגריל ומבשלים את הערימות או 3 עד 5 דקות נוספות או עד שהפטה נמס.