קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

חצילים בשכבות, קישואים ותבשיל עגבניות

חצילים בשכבות, קישואים ותבשיל עגבניות
גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות שזיפים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו תבשיל חצילים וקישואים בשכבות, תבשיל חצילים ומפולנטה בשכבות, ו קישואים בשכבות ותבשיל סקווש צהוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
שמן 2 גליונות אפייה גדולים rimmed.
מרכיבים שתצטרך
3
שים את פרוסות הקישואים על סדין אחד ואת החצילים על השני.
מרכיבים שתצטרך
4
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הפרוסות על כל גיליון בשכבה חופפת מעט.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך 15 דקות, עד מכרז.
6
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד מעט מתרכך מבעבע, 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
שמן גדול, צלחת אפייה רדודה (כ 10 על 15 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
10
להניח חצי החצילים בצלחת ולהפיץ רבע מהעגבניות על גבי. לפזר עם חצי פטה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
11
שכבת מחצית הקישואים על גבי, ואחריו עוד רבע מהעגבניה ואת בזיליקום הנותרים, חצילים וקישואים. למעלה עם שאר העגבניות והפטה.
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים את panko עם הנותרים 1 כף שמן ומפזרים על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
13
אופים בשליש העליון של התנור במשך 20 דקות, עד מבעבע ופריך.
14
תן לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת חם או חם.