חצילים ממולאים בסגנון ים תיכוני
חציל ממולא בסגנון ים תיכוני עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 520 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו את הכלספייס, גבינת פטה, קוסקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Fusilli עם נתחי חצילים ונקניקיות-פסטה בסגנון ים תיכוני, פלפלים ממולאים בסגנון הים התיכון, ו חזה עוף ממולא בסגנון ים תיכוני.
הוראות
דקור כל חציל מספר פעמים במזלג.
מניחים חציל על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 20 דקות. מגניב.
חותכים כל חציל לחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, עוזב 1/4-אינץ ' - קליפות עבות. קוצצים עיסת; להגדיר פגזים עיסת בצד.
מערבבים את העגבניות ואת 4 המרכיבים הבאים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה, ומערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מוך עם מזלג; מערבבים עיסת חצילים.
תערובת קוסקוס כפית באופן שווה לתוך קונכיות חצילים; מקום בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה באופן שווה עם גבינה. מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מחומם היטב.