חצילים ממולאים ים תיכוניים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מטבל חצילים צלוי ים תיכוני, חציל ים תיכוני אפוי, ו עוטפת חצילים ים תיכוני.
הוראות
חותכים כל חציל לחצי לאורכו. לגרוף את עיסת, עוזב קליפה עבה 1/4 אינץ', ומילואים עיסת.
מניחים חצאי חצילים, צדדים עור למטה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; אופים ב 350 במשך 15 דקות.
קוצצים את עיסת חצילים שמורות לחתיכות 1/2 אינץ'.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים שמורים למחבת, ומטגנים 8 דקות או עד חצילים מתחיל חום.
מניחים חצילים בקערה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז. מערבבים בפלפלים אדומים וירוקים ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך סקווש); saut 6 דקות. להחזיר חצילים למחבת. מערבבים 1 1/4 כפיות מלח ופלפל שחור; לטגן במשך 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים גבינת פטה ו 1/4 כוס panko. מגניב במקצת. כפית על 1 תערובת חצילים כוס לתוך כל קליפה חצילים.
שלב נשאר 1 כוס panko, נשאר 1 כפית שמן, ונותר 1/4 כפית מלח.
מפזרים תערובת פנקו באופן שווה על חצילים ממולאים. מעיל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם ביסודיות צמרות להתחיל חום.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.