ברווז צלוי איטי עם רוטב זית וקונפי שום שומר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם פלפל, גרידת לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קונפי ברווז עלומה שמן זית, פסטה עם תירס, עגבניות מבושלות לאט וקונפי שום, ו שומר מטוגן בשמן זית ושום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים כל ברווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. באמצעות סכין, שיפוד, או מזלג חד, עור זין של כל ציפור במשך 20 עד 30 פעמים, דואג לא לתת בשר לנקב סכין (זה מועיל להחזיק סכין כמעט מקביל ברווז ולאחר מכן להחליק אותו). דברים כל חלל עם צוואר 1; 1/2 של טימין ושום; 8 חצאי שאלוט; ו 1/4 של שומר. באמצעות חוט מטבח, לקשור רגליים רופפות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
להעביר ברווזים, השד הצדדים למעלה, כדי מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 15 דקות. להפחית את החום ל 149° ולהמשיך לצלות, צולה כל 30 דקות ו ברפרוף שומן מן מיצי פאן מדי פעם, 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר רדיד מברווזים. מערבבים שומר שנותר לתוך מיצי פאן וצלוי 30 דקות יותר. מערבבים זיתים לתוך מיצי פאן וצולים עד עור ברווז הוא זהב כהה פריך ובשר הוא רך, על 30 דקות יותר (זמן צלייה הכולל: כ 4 1/4 שעות).