Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם ראגו ברווז מתובל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שיני שום, שמן זית, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוח-חזיר ראגו עם Orecchiette, עוף ים תיכוני Crockpot ראגו עם Orecchiette, ו Spaccatelle עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מוסיפים ברווז לסיר וסוט עד חום, כ 3 דקות לכל צד.
מוסיפים בזיליקום, שום, טימין, מקל קינמון ופלפל אדום כתוש לסיר; sauté 3 דקות. תחזיר את דאק לסיר.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד ברווז הוא מכרז, על 1 שעה.
חותכים את כל הבשר מעצמות; לחתוך בשר לרצועות. להחזיר בשר לסיר. ראגו ברווז העונה לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני ההגשה.)
לבשל orecchiette בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מוסיפים ראגו ברווז, ארוגולה ופרמזן; לזרוק להתמזג. מחלקים פסטה בין קערות קטנות.